hee csuda
most vagtam le a hajam 3 milisre megint...nagy barko es erre Dan feladatja velem a dolgot...ertem teso, megyek az utcan tootingban befordulok a piacra azt azt mondja egy neger no:
heeeeeee te nem te vagy a skinbomb feri aki feladta?
mondom csuda hat hogyne en lennek azt mi van?
azt mondja :
en vagyok laurel aitken lanya azt jo lenne ha csinalnank valami skinhead dolgokat, de ha mar feladtad akko hagyjuk is az egeszet
mondtam neki:
varjal mar dzsukhel megkerdem elobb ezt meg azt no meg amazt, azt majd szolok, ohgy mi lesz , ja meg amugy itt van egy cejde, mert fura lemezeket mixelek ossze csak ugy, feladasbol, azt hallgasd mar meg...
na erre azt mondja, hogy akkor mixeljel mar ossze szamokat az apam emlek turnejan leicesterben birminghamben brixtonban es camden townban novemberben
no meg ha ismersz embereket akkor terjessszed mar ,hogy:
Venue Starlite Entertainment Centre, Leicester UK
Body: We are currently looking for promoters of Reggae & Ska Bands,& Artists for our Entertainment Centre venue capacity 800 1,000 upstairs balcony and stage. The venue is based in the Leicester town centre, has excellent parking facilities, disabled access, designated smoking areas
Bands and Artists must be able to have a large fan base.
If you would like more details on Starlite Entertainment Centre email your details claudia02@aol.com.
Bands, promoters, Artists contact CY Entertainments email claudia02@aol.com
szoval igy tortent, hogy nem adtam fel a skinhead dolgokat hanem azt mondtam magamnak, ohgy usgyi el az argosba es vettem egy nyirogepet azt munka kozben ugyis martensben tolom hat egy kis barko itt meg ott, no meg a rovid haj azt mo`dosnak majd el megyek...
na
igy van ez tesokam...
hee amugy meg mi ez rakabili zenekar?
csikos frizura meg sarkanyos ing nem lesz?
amugy
NO SURRENDER!
ma is valami zeneszt temettunk, nem sokaig jutott a slager listakon mert meg mielott kitort volna az undergroundbol valaki mellbe taszitotta egy kessel...hat vigyazni kell itten...
Dan szerintem onnan vette ,hogy feladtam ezt a skinder dolghot mert latott hosszabb hajjal, meg neger feleseggel, hiaba volt rajtam fred perry meg harrington dzseki...ez a masik ket dolog bezavarta...:) |
|
|