Punk Portál >> Fórum >> Általános >> Mit álmodtál?
Bejelentkezés - Regisztráció - Elfelejtett jelszó - Segítség
álomfejtés... hehe

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2020-06-17 18:06:24 (1350)
a csávó a tag a csávó az arc

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2020-06-17 18:04:46 (1349)
A hétvégén voltam egy kocsmába ahol egy arcnak az volt a vibe-ja, hogy kb mindenkivel akivel bemutatkoztak (köztük velem is), elkezdett smúzolni de úgy hogy így belemászott az aurájába, és így bizalmaskodva beszélt kb 3 centire a másik ember arcától. Gecire felbaszott, hogy nem veszi észre hogy ez full weird, és ezen az sem segített hogy nagyon hülye feje is volt a tagnak, kb ilyen széles parasztgyerek arca volt, klasszik hetyke bajusz lifegett a szája felett + manbunba volt a haja, és büdös volt a szája. A húgom barátai voltak ott főleg ebben a buliban szal kicsit feszengősen éreztem magam ott köztük, ezért bedobtam azt a sztorit, ami odafele történt velem a metrón: a mozgólépcsőn előttem egy horikeri meg 88 tetkós arc ment ferencvárosos dzsekibe, és a haverjával arról beszélgettek h minden tele van büdös cigányokkal. A vicc az volt hogy a csávó is echte cigány volt, csak tele volt baszva ilyen fasz náci tetkókkal. Na amikor ezt elmeséltem ennek az előző smúzolós arcnak, akkor ő elkezdett nekem egy 15 perces lektúrát adni a szkinhedekről, hogy az igazi szkinhedek igazából nem is nácik, meg a sharpok, stb, és hiába próbáltam a tudtára adni, hogy én ezzel mind tisztában vagyok, meg énis vágom, stb, nem hagyta hogy félbeszakítsam, és minden áron végigmondta a kibaszott infóját, ami csak egy csecsemőnek újdonság kb 2020-ban, szóval csak egy ilyen egotripet nyomott végig a tag és nem is kommunikálni akart, csak éreztetni, hogy mennyire jól van informálva. Gecire lehozó jelenség volt a csávó.

Csak másnap, amikor dumáltunk erről, mondta el az öcsém, aki már ismerte a csávót, hogy amúgy meleg a tag, és aznap több csávóra is rányomult. Ami nyilván leszarom-kategória, nekem mindegy, hogy buzi vagy heteró, nem vagyok én olyan kertvárosi, viszont ami megint csak nem oké, vagyis hát nem vágom, az az, ahogy az agyam feldolgozta ezt az infót az arcról, meg az ominózus estét.
Kb 2 napra rá ugyanis azt álmodtam, hogy iszonyatosan kerget és nyomaszt és megakar ujjazni egy meleg csávó, aki nyilván eléggé úgy is nézett ki, mint az a fasz a kocsmából. És hiába mondtam neki, hogy léci ne, meg hagyjál már, nem hagyott békén és tolta a hüvelykujját a seggembe geci erőszakosan. Iszonyat nyomasztó volt, és kurva sokáig tartott. Tanulság: álmomban nem csak rasszista vagyok, de homofób is.

© villanytothválasz erre | adatok | e-mail - 2020-03-25 14:07:19 (1348)
NA VÉGRE GECI!!!!!!!! volt egyszer egy olyan buli most a közelmúltban hogy egy kriptás koncert után feljött hozzám kurvamenővagyok meg a sexriders dobosa ami abba torkollott hogy google fordítóval olvastattuk fel az álmaidat. olyan jó volt mint egy álom
[előzmény (1347)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2020-03-24 17:17:59 (1347)
Elkellett jutnom zugligetre a moméra valami szarért, de álmomban zugliget megközelíthetősége sokkal parább mint az életben, szóval a Moszkvatér, ami álmomban sokkal vadregényesebb valahogy mint a valóságban, pl egy ilyen völgyben helyezkedik el, ami egyszerre ilyen erdősen benőtt, de közben meg durva az infrastruktúrája is, mármint hogy ilyen autóutak keresztezik egymást keresztül kasul ilyen nagy faszom fákkal. Azért írom amúgy jelenidőbe mert ez is visszatérő eleme az álmaimnak - ha álmomba a moszkvatéren járok, az mindig így néz ki, kevés eltéréssel. Másik visszatérő elem: megyek valahová, ahova soha nem érek el, csak úton vagyok folyamat, és ott a tudat, hogy ott kéne már lennem, de még mindig nem járok félúton se. Na ma egész éjjel ez volt, tudtam hogy mennem kell a gecis egyetemre, de sose értem oda. Útközben elkeveredtem amerikába is, de tudtam hogy mindjárt ott kell lennem, szóval siettem haza. Így se értem oda.

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2020-02-21 13:56:36 (1346)
ma azt álmodtam hogy Henry Rollins az örs vezér téren ünnepelte a szülinapját a metrókijáratnál, ami álmomban mindig sokkal lepusztultabb, mint az életben, az aluljáró rész pl rendszerint egy ilyen rejtett járatokkal meg sötét folyósókkal teli para hely, ahol könnyen ellehet tévedni és tele van gonosz cigányokkal meg seftes alakokkal. ja igen, azt elfejtettem említeni hogy az álmaim amúgy általában kibaszott rasszisták, vagy legalábbis erősen működnek bennük a negatív sztereotípiák; szóval a cigányok általában gonosz lehúzós arcok, ha előjönnek álmomban, de a szkinhedek is rendszeresen agresszív alakok, stb. egyszer álmodtam azt is hogy kfc-zek egy kitalált néger haverommal, de ez egy másik sztori, meg amúgy sajnos nincsen álmoskönyvem hogy megtudjam nézni ez pontosan mit jelent, de igazából lehet jobb is nem bojgatni az ilyesmit. szóval az öreg szopógép rollins egy darab számot énekelt el saját szülinapja alkalmából a metrókijáratnál, ami állítása szerint Youth Brigade feldolgozás volt de inkább hangzott negative approachnak, persze egyik sem volt az igazából, de arra emlékszem hogy a végén volt egy szintiszóló ami ilyen kibaszott himnikus és megható volt, kb majdnem elsírtam magam tőle. nem emlékszem volt-e ott velem ismerős, vagy csak egyedül néztem a koncertet, rémlik hogy voltak ott haverok de most hiába gondolkozom nem ugrik be senki konkrét. volt még egy session arról is hogy los angelesbe vagyok és mogyoróvajat keresek egy walmartban, meg hogy a régi kertünk végében volt egy kiégett autóroncs, és az át volt alakítva ággyá, és abba próbálok valahogy netflixezni de nem tudom nyomogatni a gombokat, meg csak richard pryor és gene wylder közös filmeket tudok választani, de nemcsak a dutyidilit meg a vaklármát, hanem egy csomó ilyen random faszságot amit ott talált ki az agyam.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2014-08-19 10:39:34 (1345)
Azon filóztam hogyan lehetne kivitelezni az időutazást. Álmomban már voltak terveim, csak mindig valami nem klappolt. Már bele is tudtam nézni a multba, de visszamenni nem tudtam keresztapámhoz. De ehhez még időgép sem kellett, magamtól hoztam létre időféregjáratot.

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-08-08 01:40:46 (1344)
(tényleg)
[előzmény (1343)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-08-08 01:40:40 (1343)
leesett a feje
[előzmény (1342)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-08-08 01:40:34 (1342)
a gyerek meg meghalt
[előzmény (1341)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-08-08 01:38:46 (1341)
egy nappal mielőtt a maláj gépet lelőtték ukrajna felett azt álmodtam, hogy felnézek az égre, és kibaszott sok, maga után fekete csíkokat húzó zuhanó repülőt látok, és a zsigereimben érzem, hogy most kibaszott sok ember megfog halni.
valamelyik nap meg az volt egyedül sétáltam a szabadsághídon át budáról pestre éjjel, viharban. a duna rohadt durván hömpölygött, kb 3 méteres hullámok voltak rajta, meg örvények mindenhol. gondoltam iszok egy sört a fővám téren, de nem tudtam eljutni odáig, mert a híd egyre hosszabb lett előttem, pont mint a filmekben amikor álmukban nem tudnak futni az emberek. én tudtam futni, viszont a híd egyre nőtt, a vihar meg egyre durvább lett, egy villám bele is baszott a hídfőbe, aminek a tetején (ezt előtte nem sokkal vettem észre) egy éneklő és lángoló csöves kapaszkodott, ilyen értelmetlen hangon óbégatott. miután belebaszott a villám egy szénné égett rongybabaként landolt előttem a betonon, de nem halt meg. odafutottam hozzá segíteni, megkérdeztem hívjak-e mentőt, azt mondta nem kell, csak olvassak sok könyvet és minden rendben lesz. emlékszem hogy feketére égett az arcán a hús, de ilyen repedezett volt, és a repedések mentén pedig piros volt az égett rész alatt, és enyhén vérzett is. fájdalmasnak nézett ki, na. valahogy átjutottam a fővám térre, de addigra az a borárossá változott, és amikor átértem hátranézve meglepődve tapasztaltam, hogy leszaakdt a híd, bele a dunába, aminak oylan erős volt már a sodrása hogy az egész hidat elvitte a faszba. megint tudtam hogy világvége van, de ez most nem volt annyira apokaliptikus hangulatú, mint lenni szokott álmaimban, hanem valahogy ilyen rezignált megnyugvással vettem csak tudomásul, hogy ja, már megint itt az apokalipszis. a duna túlpartján ahol a zp volt épp játszott nagy feró és a bikini, de nem a saját szar zenéjüket tolták, hanem ilyen gecikirály szomorú epikus rokkot, ami áthallatszódott pestre. rájöttem hogy még mindig kurva szomjas vagyok úgyhogy beszaladtam az aluljáróba, hogy vegyek egy sört végre, közben végig szólt a fasza zene. lent az aluljáróban térdig állt a víz, és a csövesek fuldokoltak benne, de úgy, mint a partra vetett halak, nemtudtak felállni a földről, csak így vergődtek. az egyiknek volt egy gyereke is, kb újszülött. azt kiabálta nekem a csöves hogy vigyem a gyerekét biztonságba, én meg mondtam hogy dehát még kilóg a köldökzsinórja, és tényleg, összevolt kötve a (férfi) hajléktalannal még a csecsemő egy lila eres köldökzsinóron keresztül. végül valahogy hozzám került a csecsemő, és kurvára sírt, én meg nemtudtam hova vigyem, meg hideg is volt, a gyereken meg semmi ruha nem volt, bebugyoláltam a kabátomba, hogy ne fázzon meg, de éreztem, hogy kb haldoklik és nemtudok mit tenni hogy megmentsem. nagyjából ennyire emlékszem, a sört nem tudtam megvenni.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2014-07-30 06:36:27 (1340)
Pár napja álmomban Pataki Attilával találkoztam, dumáltunk valami szobában, majd elkezdett énekelni. Adtam neki ötleteket, majd a végére közösben írtunk egy számot a régi Edda beállítottságát központba helyezve. Emlékeim szerint kurva jó dalt írtunk, régi vágású kemény munkásmetáltrockot, de rohadtul nem emlékszem belőle semmire már.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2014-06-30 07:02:31 (1339)
Azt álmodtam pár napja, hogy leforgatták a Star Wars 7. részét amerikai-magyar koprodukcióban, ami nagyjából arról szól, hogy Han Solo az apjával veszekszik, miközben akció akció hátán követi őket, akárcsak az Utolsó Kereszteslovagban. :) Csak itt most az apja hol Forgács Gábor volt, hol valami kis idősebb esetlen színész, akinek most nem jut eszembe a neve. De rendre felbukkantak még magyarok a filmben. De nem is a filmet néztem én, hanem a forgatáson voltam talán, mert körbe tudtam nézni a helyszíneken, amik semmi semmi StarWars-os díszletet nem tartalmaztak, hanem picikét modernebb épületekkel tűzdelt budapesti utcákon játszódtak az egyszerűség és gondolom olcsóság jegyében.
Furcsa volt az egyszer biztos.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-16 08:21:04 (1338)
:D
[előzmény (1337)]

© SgtDválasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-16 03:35:54 (1337)
Ez nem a "mi tortenik most?" topik.
[előzmény (1336)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-15 14:21:43 (1336)
észrevettem, hogy egy pici, mosolygó csecsemő-arc jelent meg a pöcsömön. nagyon ráparáztam hogy ez mi lehet, de amikor megpróbáltam hozzányúlni, mindig ilyen vicsorgó grimaszba torzult az apró kis arc. megkérdeztem apámat hogy ő tud-e valamit a fitymára ránövő újszülött-arcokról, azt mondta ez egy faszparazita, de semmi komoly, nem kell tőle félni, csak ott van és mosolyog. azt is mondta viszont hogy ha dugásra kerül a sor akkor a kis arcocska mindig nevetni fog majd, szóval ne nagyon csináljam ezentúl, mert irtó kínos tud lenni a kisbabanevetés szex közben.


© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-08 11:33:39 (1335)
Mostanában (2-3 napja) azzal érnek véget az álmaim, hogy hörgök, nem kapok levegőt. De természetes mert megfáztam, aztán felébredés után a takony mindig eltorlaszolja a torkom. Felkelek, fürdőben felszívom, kiköpöm, vissza ágyba, alvás.

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-07 13:17:27 (1334)
alap amúgy

ma fasza volt.
sopronba voltam az osztrák határnál, ahol nyáron normannal stoppoltunk, de most egyedül. sütött a nap, vissza akartam valahogy jutni pestre de ráértem, és épp volt nálam egy jól megtermett jamaikai gandzsablant. emlékeztem h van ott arrafele egy fasza tó a mcdonaldszal szemben, ott ellőhetem, de még mielőtt odaértem egy ilyen elég magas és meredek domboldal mellett döntöttem inkább, ahonnan ráláttam az autóútra. ott elég sok biciklis csaj ment, azoknak a melleit hesszeltem, közben a háttérben meg a hegyeket, meg ott volt a veszprémi völgyhíd is, amin vonat ment át épp, szóval full jól elvoltam. utána beakartam menni sopron belvárosába h eljussak a vonatállomásig, de épp volt fesztivál volt, szóval tele volt minden félpucér bulizó emberekkel. eltévedtem, nem találtam az állomást, de nem paráztam rá, csak arra h a domboldalon ellőtt bláznak már csak a dekkje van meg, ez egy picit nyugtalanított. bementem egy házba megkérdezni h merre kéne mennem, egyértelműen nők laktak ott mert minden szoba ilyen rózsaszínes volt meg tele volt női holmikkal. nem találtam otthon senkit, meg kicsit elkezdett zavarni hogy amit csinálok, hogy szobáról szobára megyek egy idegen házban az magánlaksértés. aztán hallottam h a lakó épp zuhanyzik, gondoltam akkor inkább kisurranok a gecibe, észre se fogja venni hogy ott voltam. végül nem ezt tettem hanem egy repülő ágyon hevipettingeltünk míg pestre nem értünk - de geci idegesítő volt mert épp mindig amikor a nagybetűs SEXre került volna a sor, mindig történt valami ami kizökkentett, aztán idegességemben felébredtem és gyorsan idejöttem leírni ezt. je
[előzmény (1333)]

© válasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-04 15:37:06 (1333)
démonok haver!
[előzmény (1332)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-05-04 14:30:50 (1332)
alakok álltak az ágyam mellett, gondoltam h alvásparalízisem van és visznek a kibaszott ufók, vagy valami, de rájöttem, hogy egyrészt tudok mozogni, másrészt meg h ez az egész egy álom-fantázia és igazából mindegyik alak én vagyok. szóval szószerint kb 5 példányban álltam a szobámban, és figyeltem magamat alvás közben. utána azt álmodtam hogy felkelek az ágyból, és kimegyek a konyhába inni de mire a számhoz emeltem volna a poharat mindig rájöttem hogy még mindig alszom és csak ezt álmodom. utána ez még lement vagy kétszer. aztán harmadjára amikor kiakartam kelni az ágyból (álmon belül természetesen) megfogtam valami nyálkás dolgot amire kb egy ilyen függöny szerű anyag volt terítve, szóval egyértelműnek vettem hogy egy ilyen csipkés terítővel letakart fejű takonyszörny van az ágyam mellett, amitől már kibaszottul beparáztam, de annyira h igazából is felébredtem levegőt kapkodni. ajjiee

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-28 19:56:27 (1331)
a mai álmomba sebővel meg palival tarháltunk aprót a boráros téren, mert hajléktalanok voltunk. épp critical mass felvonulás volt, ami egybevolt vonva a foodnotbombzzal, ez azért érdekes, mert még egyiken sem volt soha, csak képeket láttam róluk. a petőfi híd alatt találkoztunk normannal, aki ott lakott egy matracokból épített sátorban, és megmutatta hogy van egy titkos csövesalagútja koszos párnákból meg takarókból, ami bevezet a duna alá, ahol volt egy halflife pálya-szerű csarnok, amibe alieneket kellett írtani. semmi ufóapokalipszis, semmi titkos jövendölés a női alakot öltött sátántól, csak pure faszság. király volt

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-27 08:52:52 (1330)
a deák téren hasisoztam egy idegen raszta csövessel aki miután beleszívtam egy slukkot a cigijébe a fülembe súgta hogy "jön a vége". utána történtek dolgok amire nem emlékszem, vagyis kicsit de, de azt inkább le sem írom. aztán itthon aludtam a földön pár haverommal, amikor kiléptem a szobámból meglepődve tapasztaltam hogy a volt barátnőm vasárnapi ebéd apropóján átjött hozzánk, és hozta magával az új csávóját. idilli hangulatban ettek együtt a családommal én meg felbasztam ezen magam és felborítottam az egész asztalt. anyámék elkezdtek lebaszni hogy hogy lehetek ilyen tapintatlan. idegesen kimentem leülni a bejárati lépcsőnkre. épp hajnalodott, láttam ahogy feljön a nap, és változnak az ég színei, és ennek az egésznek hallottam a hangját is. fura volt. legalább ma nem voltak benne ufók.

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-20 17:39:27 (1329)
van egy állatkereskedés a mátyásföld reptéri hévmegállónál a (volt) corvin kocsmától kb 30 méterre ahova kiskoromban rendszeresen jártam apámmal csaliért amikor horgászni mentünk, vagy haleledelért itthonra az akváriumi szerencsétleneknek. oda mentem be ma álmomba, fura, mert legalább 15 éve nem jártam ott. emlékszem hogy volt ott bent egy akváriumkomplexum, több tartály összeillesztve, és mindegyikből átfolyt a víz egy másikba, és mindegyikbe különböző fajta halak voltak. kiskoromban ez rohadtul tetszett, hogy egy ilyen nagy rendszerré van csinálva az egész. na most álmomba ez még meg volt, ezt leszámítva az egész kereskedés egy fura szektának volt a bázisa. kubrickos tágra zárt szemek-stílusban lógtak lent az arcok, szóval ilyen fura illuminati hangulat volt elég erősen, volt aki festménynek volt öltözve, volt aki próbababa volt, plusz műanyag végtagokkal, meg ilyesmikkel. meg voltak furryk is, akik egymást baszták. egy nő köszöntött amikor beléptem, körbevezett az állatkereskedésben, ami egy nagy park volt amúgy, tele tavakkal meg szökőkutakkal amikbe hatalmas aranyhalak úszkáltak. és az egészet belengte ez az elbaszott érthetetlen-megközelíthetetlen közösségi hangulat, hogy itt ezek az arcok valami titkos és kibaszott beteg dolognak a részei, és mindegyik tudja, hogy én kilógok közülük. egy darabig ellógtam ott, aztán rájöttem hogy ez valami borzalmas szar hogy létezik, már nem emlékszem mi volt az a titok, amit ott megtudtam, de valami katarzisszerű élmény volt ráébredni arra hogy ami ott folyik az iszonyat helytelen, belterjes, beteg szar. felhívtam palit, aki oda is jött, valamit ott lógtunk még együtt, aztán megpróbáltam lelépni, de az egyik arc szólt, hogy innen mostmár nem mehetek el, mert tudom a titkukat. mondtam neki hogy kapd be haver gecirossz amit csináltok, erre valahogy valami varázslattal egy másik létsíkra küldött, ugyanott maradtam a térben, de láttam a láthatón túli tartományokat is, és láttam hogy ezek az emberek mind igazából ilyen moszatszerű ködfelhő-baktérium-lények, kb olyasmik mint a pindúr pandúrokba voltak azok a gengszter vírus gecik. ezután valami kalamajkát okoztam (lekapcsoltam a villanyt vagy valami ilyesmi) és így sikerült meglépnem, futottam mint a picsa, be a corvin kocsma mögé, két ház között egy kis sikátor szerű szaron sprinteltem végig, egyre vidékibb környezetben, míg egy nagy göcsörtös fekete fa nem állta az utamat, amire felmásztam, de vigyáznom kellett, mert voltak ágai amik simán letörtek. most ezt folytatnám, de írnom kell a szakdogámat, szóval bocsesz de sose mondom el már h mi volt a vége, pedig volt benne még két nagy fekete pittbull, egy cigány aki rámküldte őket, mert kimertem mondani a cigány szót, egy földalatti dohos labirintus-barlang ami igazából meth labor volt, meg (természetesen, mint mindig) világvége.

illusztráció:

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-15 23:59:35 (1328)
ez extrafriss, kb 10 perce álmodtam

a dürerpincébe próbáltunk a nothing nevű zenekarommal amibe 18 évesen énekeltem de félig wryness tagok voltak benne, a dürerpince meg ilyen labirintus szerű half life pálya volt inkább. aludt lent egy kanapén egy csöves öregasszony, és ölelgetett egy nagy bagett-szendvicset, amit amikor elment szarni én elloptam mert rohadt éhes lettem. nem is értem h ezt miért csináltam de álmomba logikusnak tűnt. tele volt szalámival (álmomba rendszerint vegabreakeket követek el, mérsékelt bűntudattal), jól esett. jenniferrel dumálgattam arról hogy egy szar ember vagyok, meg h van egy titkos juggalo rap projectem amiben 2 hónapos csecsemők teherbeejtéséről reppelek ilyen eltorzított gonosz oldszkúl-pszichodopeman hangon. amíg erről beszéltem éreztem h kivan festve az arcom bohócnak és ilyen nagy buggyos bohócruhába is vagyok. visszajött a csöves nő és sírva kérdezte hogy hol van a szendvicse mert nagyon éhes, úgyhogy én fogtam magam és leléptem a gecibe, nehogy má lebukjak a szerencsétlen éhező hajléktalan előtt akit megloptam basszameg. írtam egy smst szilágyi márkéknak hogy bocs de próba off mert nagymamám kórházba van (ez amúgy mi a fasz?). a dürer kertből kilépve siófokon találtam magam, és tudtam hogy onnan csak a 908-as éjszakai busz visz haza, amit 1 perccel lekéstem, úgyhogy elkezdtem futni utána, és valahogy felteleportálódtam rá, kibaszott nagy tömeg volt, és gitár volt a hátamon, aminek a tokjából kiállt egy húrvég, amivel szemen szúrtam valami csávót, és amikor bocsánatot kértem tőle azt mondta nem para, pedig az arcán folyt el az egyik szeme. utána valahogy a városligetbe kerültem a busszal, annak már scak a hangulata maradt meg, mert felébredtem. deeenggggg

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-13 18:25:27 (1327)
a mai elég őrült volt.
nem a saját szobámban ébredtem, hanem kb az öcsémében, de természetesen az egész ház megint tök máshogy nézett ki, csak így nagyjából stimmelt egy-két dolog. arra keltem hogy apám meg anyám az ágy szélén ül, és beszél hozzám, nem emlékszem mit, de valami basztatós-hangulata volt a dolognak az tuti. egyszer csak apám ráült a mellkasomra és lefogott, de tudtam mozogni, hadakoztam ellene, anyám meg elkezdte valami krémmel kenegetni a fejemet, és én közben arra gondoltam hogy most tuti igazából ufók raboltak el, és kísérleteket végeznek rajtam, csak egy ilyen kamuálmot ültetnek a fejembe, hogy apámékkal hadakozom. de aztán sikerült valahogy lerázni apámat rólam, és kikelni az ágyból. anyám erre azt mondta hogy apám nagyon szomorú mert nem hagytam hogy bekenjenek felnőtt-balzsammal (ezt mondta szószerint), és most sír. valahogy leszartam, indultam a dolgomra, ami az volt, hogy egy siófoki kurvanagy kiterjedésű ilyen wellness-központba lógjak, ugyanis a házunk átalakult közben azzá. de kibaszott nagy volt, és nem sima ilyen welnesz geci volt, hanem horror-tematikus, a falra csontvázak voltak festve, meg csomó ember ilyen szörnyjelmezben fürdött a medencékben, és a nap egy adott órájában előmásztak ilyen lomha mozgású kicsit timburton jellegű kamu négykézláb járó (hal) lények (tudtam h nem élnek csak a szórakoztató-elemek) a vízből, és olyankor nagyon fura zene is szólt mindenhonnan. közbe meg az egész valahogy megmaradt a házunknak, és anyámhoz jöttek hajat vágatni emberek, mert anyám ugye fodrász, és néha itthon is dolgozik én meg elakartam jutni a vécére, de észrevettem hogy csak egy póló van rajtam, gatya semmi, és egyszál faszba kellett kimennem vécére. és amint kimentem a csaj akinek anyám a haját vágta elkezdett valahogy bunkó lenni velem (elég jó csaj volt), hogy mekkora lúzer vagyok, de nem azért mert ninsc gatyám, hanem csak így alapból hogy mi a faszt képzelek én, meg hogy gondolom én ezt az egész életet. rájöttem hogy itt nincs maradásom ezért elkezdtem futni a ház/horror-wellnessközpont másik végébe, ami kibaszott messze volt, közbe ilyen medencékbe ugráltam be, meg vízicsúszdákon csúsztam le, és végül valahogy este lett (a hely egyszerre volt nyitott és zárt is), szóval rájöttem hogy be akarok baszni csak nincs pénzem. random fiatal arcok ittak ott egy bárpultnál, elég unszimpatikusak voltak, valamit be is szólogattak ha jól emlékszem, és akkor vettem észre hogy egyikük az a csaj akinek anyám vágta a haját (fekete haja volt és gülü szemei + jó csöcsei). felbasztam magam rajta, leültem egy bárpult mellé a földre, erre odajött hozzám egy ilyen tipikus striciruhás kalapos néger, hogy látja hogy szar az életem ezért ledobott elém a földre egy pénztárcát tele 5ezresekkel. elkezdtem mondani neki, hogy de én nem vagyok csöves, nincs szükségem ilyesmire, csak egy koktélt (mi a fasz) szeretnék venni a bárpultból, de a feka meg elkezdett futni be egy ilyen árnyékos sötét részre, és azt kiabálta hogy ha utána megyek és visszaadom neki a pénzt akkor megöl. erre ráparáztam hogy biztos valami lopott pénzt adott oda nekem és tudtam hogy most a nyakamba van a siófoki-stricinéger maffia. de mindemellett annak is a tudatába voltam, hogy az egész egy álom, ezért eszembe jutott, hogy ha felébredek már nem lesz meg az a köteg ötezres, szóval kurva gyorsan elkéne költenem. szóval elkezdtem inni, ilyen narancsárga fura koktélokat fura poharakból. kb olyan ízük volt mint a citromos sörnek. mikor meguntam az ivást, átúsztam pár medencét és épp valami csigalépcsőn mentem felfele, amikor találkoztam egy volt osztálytársammal akivel évek óta nem beszélek, de láttam hogy ott megy valami társasággal (épp most érkeztek a wellness központba mert mindegyiknek táska volt a hátán és sok cuccuk volt). rájuk köszöntem, és akkor vettem észre hogy nem cska a volt osztálytársam van ott, hanem Michael Madsen, Stephen King, és Robin Williams is. gecire megörültem nekik, mintha valami hatalmas fan lennék (full leszarom őket igazából), és elkezdtem őket kérdezgetni mindenféle random dolgokról, ők meg elég készségesen válaszolgattak is, tök jól eldumáltunk. aztán beindult az a fura zene, ami csak a nap egy bizonyos órájában szólal meg, és előmásztak a fura kis lábakon járó színes halak, és nagyon beteg hangulat keveredett. Stephen King elkezdte ecsetelni hogy ez neki nagyon kedvére van, mert ő egy horrorrajongó. mondtam neki hogy azt vágom öreg. aztán valahogy elkeveredtem tőlük, egy ilyen élménymedencébe fürödtem (onnan tudtam h az hogy kibaszottul hullámzik a víz és pucér japán nők is úsznak a vízben) amikor valahogy elkezdtem dumálni egy kibaszottul izmos kisfiúval (kb 8-9 lehetett) akinek pirszingek voltak a hátában (igen). azt mondta hogy ő norman, a haverom, csak egy ilyen fura testbe reinkarnálódott, és az az új heppje hogy mindenkinek beleül a hüvelykujjába. megpróbálta rátuszakolni a seggét a hüvelykujjamra, én meg mondtam neki hogy haver oké hogy egy 8 éves kibaszottul kigyúrt pirszinges kisfiú vagy, de azért vannak határok, szóval ezt hagyjuk mert fingszagú lesz az ujjam, meg különben is valahogy furán buzis ez az egész. végül valahogy sikerült meggyőznöm, aztán néztük ahogy hullámoznak a vízben a nagy japán csöcsök. itt egy kicsit átment ilyen baszóálomba a dolog mert elkezdtem dugni a víz alatt az egyik japán csajjal, de kúrás közben jöttem rá hogy ez kicsit para mert mindegyik japán nő ugyanúgy néz ki (mármint nem azért mert japánok hanem tényleg konkrétan mintha klónok lettek volna), és hogy ezek basszameg robotok. ekkor a csajnak már így fehéren izzott a szeme meg ilyen hasbeszélő bábúsan mozgott csak a szája, szóval megfordult a fejemben hogy esetleg mégsem kéne dugnom vele, de olyan jó csöcsei voltak, hogy végül inkább leszartam és dugtunk tovább. ezután még voltak dolgok, de azokból csak random képek vagy jelenetek maradtak meg. palival és szilágyi márkkal dzseckizünk a dunán a művészetek palotája fele, pali dzseckije folyton elsüllyedt. ők végül valamiért otthagynak engem a dunaparton, ahol bekell jutnom valami múzeum szerűségbe, de azt csak a víz alól lehet megközelíteni, én meg fáztam és nem akartam vizes lenni, persze végül beleestem a vízbe és jól beszoptam, de elég hamar megszáradtam. bent a múzeumban valami toronyszerű kupolás dologra volt rávetítve valami animációszerűség, ami nekem nem tetszett. aztán még: vízicsúszdázok perezzel és faterral. sebővel a 16-ban iszok, mindketten mexikói népviseletbe vagyunk meg abba a rohadt nagy kalapba, és eltévedünk a házamban. plejádi fénylényekkel (akik igazából valami arcok voltak egy koncerten) beszélgetek zsidókról és az apokalipszisról.

© Wolfman8válasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-06 02:55:09 (1326)
...kicsit szomorú lettem hogy akkor hogy fogok ezekután maszturbálni...

Hát ez kurvajó! :D Ki kéne adnod ezeket könyv formájában is. :)
[előzmény (1324)]

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-04-05 17:05:25 (1325)
a haverjaimmal buliztam a belvárosban, iszonyatosan részeg voltam és mivel az álmon kívül is eléggé ez volt a helyzet tök autentikus hangulata lett az egésznek. végig boltokba akartunk bemenni a király utca környékén, hogy fagyit meg folyadékot szerezzünk, mert rettenetesen kivoltam száradva. amúgy valamiért ilyen vice citysen nézett ki minden, benemarci például hawaii ingben volt, és mindenre azt mondta hogy copa cabana, és amikor bementünk valami mélygarázsba, akkor ellopott egy nyitotttetős kocsit, amivel beleszáguldottunk egy falba, ami átszakadt és a volt általános iskolámba találtuk magunkat. ott volt egy titkos lépcsőház, ami itt a kerületemben lévő hírös szakadékhoz vezetett. oda mentünk hogy igyunk még, amikor megjelentek anyámék hintóval, és mondták hogy ők most elmennek prágába, úgyhogy üres a lakás és szervezzek házibulit. gyorsan elmentünk még sörért (a sörvásárlási procedúra kibaszott hosszú volt, mert álmomba valamiért csak drehert akartam inni de ötöt, de csak 4 volt a boltban és nemtudtam dönteni hogy mi legyen akkor helyette). megjöttünk ide hozzánk házibulizni, de ami ott történt arra már nem emlékszem

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-03-30 23:11:38 (1324)
folytatom a nyomasztást, 1, 2, go

buszoztam az örsre a 16-ból, és közben zenét hallgattam, meg néztem ki az ablakon, rózsaszínes-narancssárgás volt az ég, a zene amit hallgattam valami nyári hangulatú cucc lehetett, és természetesen megfoghatatlanul kurvajó. annyira emlékszem belőle hogy monoton gitárzsizsegésre ilyen bontott akkordpengetés ment rá. mindegy. a busz hirtelen elkanyarodott a körvasút sornál, be a nagyiccei erdő fele, én meg örültem neki hogy nem is az örsre megyünk, hanem csak úgy random elkezdünk inkább kalandozgatni. ekkor átkerültem a szobámba, ami már megint full nyomasztó volt mert tökre máshogy nézett ki mint amúgy és nem éreztem jól magam benne, mindenesetre leszartam, mert az előző buszozásos hangulat nyáriasságából azért valami még megmaradt. sőt, igazából a szobám egyszerre volt a 244-es busz belsejének és annak az egyik szobának a keveréke, ami ott az építkezésen volt ahova péntek hajnalba bemásztam (lásd mi történik most? -topik), meg annyiba hasonlított az enyémre hogy ugyanott volt az íróasztal benne. észrevettem hogy a kanapémon (ami amúgy nincs) ott fekszik pásztor tamás, és körbeveszik őt a haverjaim, és ott lógnak együtt. azt mondtam nekik hogy léci menjenek már innen a faszba, mert ez az én szobám, erre fefi azt válaszolta hogy soha többet nem fognak innen elmenni. kicsit szomorú lettem hogy akkor hogy fogok ezekután maszturbálni, ha ők soha nem mennek ki a szobámból, aztán felébredtem

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-03-29 06:15:51 (1323)
buzi geci foas

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-03-26 21:13:20 (1322)
azt a kurva ez nagyon beteg volt.
anyám szült még egy gyereket, kislány volt, úgy vettem észre az egészet h kimentem a konyhába és a földön mászott a csecsemő ilyen kis rugdalózóba, én meg tök természetesnek vettem h ott van, meg h született még egy testvérem, felvettem, játszottam vele, meg tanítottam szavakra, ilyesmi, de angyon beteg hangulat lengte körül az egészet, amit nemtudok igazából leírni, de a lényeg hogy végig éreztem, hogy valami nem stimmel. történt egy csomó dolog, amikre nem is emlékszem, a léyneg h végig cípeltem magammal mindenhova az új húgomat, akinek egyre nagyobb lett a feje. mondtam anyámnak h nem stimmel valami a gyerekkel, ő meg így titkolózva mondta hogy ezt ne is firtassam tovább. akkor már tudtam h a gyerek igazából félig ufó, mert farka is nőtt, és már kb úgy nézett ki, mint a pokemonból a mewtwo, csak kicsit emberibb arccal. anyám később sírva vallotta be nekem h elrabolták az ufók és egy gyereket ültettek a hasába, és énis csak félig vagyok ember. álmomban mindezt full valóságosnak éltem meg és így teljesen elhűltem az egésztől és kb megakartam magam ölni. ennyire emlékszem

© wsválasz erre | adatok | e-mail - 2014-03-26 01:32:12 (1321)
és az arccsontom azóta is fáj
[előzmény (1320)]1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... > Következő >> Végére