fasza trekk apám
ma meg az volt hogy elkellett mennem vmi agglomerációsan vidéki városba ilyen szaros momés tanórát tartani a szkecsbukkészítésről, amit már álmomban is nevetségesnek tartottam, de mivel adtak érte húszezer forintot, én meg egy filléres köcsi vagyok, ezért bevállaltam (volt ilyesmi az életben is szal gondolom onnan jött az álom-ihlet). az óra maga nem volt se túl jó, se túl izgi, se rossz sem, emlékszem h ott volt pár haverom meg ilyen volt egyetemista ismerősök. amikor vége lett, gondoltam na jóvan húzok is el a faszba haza, ekkor megjelent egy volt csajom, aki mondta h ő is a vonattal jön, namondom fasza, mehetünk együtt. a vonat amire felszálltunk rohadt szűk volt, és zsúfolt, csak a legvégében volt kb egy két embernyi szabad hely, oda furakodtunk be. ekkorra a volt csajom átváltozott kb önmaga uborkashow maszkos verziójává, ilyen torz, karikatúra szerű ijesztő puhos nagyanyó lett, kérdeztem tőle hogy bazmeg mi lett veled de ő csak nevetett. ezen annyira megijedtem, hogy egy megállóval hamarabb leszálltam a vonatról, valahol a senki földjén. először azthittem nem para, ez kb újpest, innen haza lehet sétálnom gyalog is, de aztán rájöttem hogy kicsit messzebb vagyok, egy Szecsva nevű településen. Gondoltam ok, innen is max egy pár óra alatt hazatudok sétálni, nem olyan vészes, elindultam arra, amerre gondoltam hogy megtalálom a városközpontot. Vidéi vájbok voltak, putrikkal, és nagyon sok félmeztelen cigánnyal, akiknek fenyegető aurájuk volt, de nem féltem tőlük, aminek magamban kicsit örültem, mert amúgy követtek is közülük néhányan. Eljutottam egy forgalmasabb részre, ahol bekeveredtem egy plázába, amiről hamar kiderült, hogy az inkább kórház. Ilyen liminál szpész hangulat volt, sehol senki, csak üres folyósók, lépcsőházak útvesztője, emberi zajokat hallottam távolról, de látni nem láttam senkit. Közben végig ott volt az erősödő érzet, hogy le kell innen lépnem a faszba, mi van ha lekésem az utolsó vonatot, mi van ha nem is ott vagyok, ahol gondolom, stb. Egyszercsak egy lépcsőn szembe jött velem egy orvosruhás nő, akiről tudtam, hogy egyrészt nem is igazi orvos, hanem valami álruhás gonosz szeka, és para, ha észrevesz, ezért kikellett cseleznem, amit az álombéli teljesen gyagya logika alapján úgy oldottam meg, hogy fellöktem (a melleinél fogva - tudom h ez úgy hangzik mintha valami vanabí szatír lennék, de semmi szexuális jellege volt, csak tudtam h az a gyenge pontja) és közben azt üvöltöttem neki hogy NA MI VAN CSÖCSÖS KAPJ EL HA TUDSZ!!! errre elkezdett kergetni, ilyen tök durva hajsza lett belőle, kb scooby doo rajzfilm szintű ide-oda fogócska, aminek volt valami tök felszabadító, gyerekkori érzete is, asszem még nevettem is közben, mert tudtam h esélye sincs ennek a vén tramplinak. Végre kijutottam a kórházból, leráztam a nyanyát, újra a Szecsva nevű település kihalt utcáin bolyongtam. Kb Gödre emlékeztető hangulata volt amúgy, csak kicsit lepusztultabban. Egyre több félpucér cigány (félpucigány - bocs, ezt nemhagyhattam ki) flangált az utcán, gondoltam az egyiket megkérdezem, hogy hogyan jutok el innen pestre. Nemtudott magyarul, csak németül karattyolt, namondom bazmeg veled is kivagyok segítve, a telefonomon próbáltam neki elmutogatni a google mapson, hogy hol van Pest, de eleve nem találtam meg a google maps alkalmazást se, és ezzel eltelt tök sok idő. Végül az egyik csávó a crewjából elmutogatta kb kézzel lábbal hogy így sréhen jobbra kell követni az utat, és ha azt követem, akkor pikkpakk pesten leszek 7 nap alatt. Mondom mi a fasz, azthittem csak pár órára vagyok onnan, nemá bazz, erre elkezdtek egyre sűrűbben körém gyűlve röhögni rajtam, és minden tök fenyegető lett. Igen, álmomban totál rasszista vagyok, de nem is ez a meglepő, hanem az, hogy felkelve ebből a szar álomból gyorsan rákerestem hogy létezik ez a Szecsva nevű település, és nem, ellenben Szacsva létezik (eskü soha nem is hallottam róla vagy gondoltam rá korábban), Romániában, és - beszarsz baszdmeg - 6nap és 8óra gyaloglásra van elvileg pesttől, szóval nem csak rasszista vagyok, de, ahogy azt már korábban sokszor megmondtam, médium is.
|