akkor jojjenek a sztorik,
mivel temetkezesi cegnel melozom igy eleg gyakran helyszinelunk megyunk ki halottakhoz illetve mivel ugy erzem nem felek es tud semmi sem megremiszteni ebben a munkakorben elkezdtem segetkezni a boncnokunknak is, es egy rakas fura vicces, vagy kegyeletserto tortenet gyult ossze ez alatt a 18 honap alatt, el sem tudom kepzelni, hogy pl Bryan kollegam a maga 22 evevel amiota a cegnel melozik mennyi mindenen mehetet at a velem 2 ev alatt ennyi minden tortent, sokszor talalkozom gengszterekkel es itt nem a kocsog kis utcai harcos kapucnisos gta arcokrol beszelek, bar azokat is temetjuk rendesen mert olik egymast halomra, sokszor talalkozom szineszekkel zeneszekkel sportolokkal stb...fa kupa orzojet en temettem, de keszitettem mar koporsot teves szerepehez a hires micheal jackson-nak is...szoval tortenetek vannak, van egy angol teve sorozat a hires kelet londoni temetkezesi vallalkozokrol dont drop the coffin cimmel, hat igen meselni valonk van sok, hiszen sokszor kell gengszterekkel, utcai banda tagokkal ugyanakkor a rendorseggel, felduhodott csaladtagokkal, egymasnak eso testver parokkal stbivel dolgoznunk...erdekes szakma, en azt mondom konnyu ecceru munkam mint ez soha nem volt meg eletemben...elre vasalt, meretre vagott oltonyben rolls royce-t vezetve tenyleg meg a kezemet se kell ossze koszolnom...az meg ,hogy mit kell az agyamnak befogadnia vagy kizarnia magabol az mas lapra tartozik...de ahogy itt nalunk a szakmaba szokas mondani:
TRUST ME I AM AN UNDERTAKER! |
|
|