Látom unatkozol. És azokkal mi van akik az ilyenek emberekhez mennek oda jópofizni?:) Had ne nevezzelek neveden kedves Charriere.
(ha esetleg kihagyna a memoriád itt egy kis quickhelp: "csá shek mi a pája? charriere vagyok a fórumról, egyébként boldog szülinapot")
ui.: menj át újra valamelyik közös hosszúhajú srác ismerősünkhöz (mondjuk őt EMO-nak, mert ugye én vele bulizok) és ezt: "Fuck EMO!" nézd meg azért még1x merk kb még hasonló sem volt;)
Azokon az embereken mosolygok, akik hosszúhajú srácokkal haverkodnak, meg buliznak (mondjuk őket EMO-knak őket nyugodtan, annak tűnnek) és közben MSN-en ki van írva, hogy "Fuck EMO!" meg hasonlók. Hadd ne nevezzem nevén Shek-et.
Mert van pár ott szidott banda, akiket tök szeretek, de igazából csak ezért... Aztán picit jobban beleéltem magam, de azóta lenyugodtam :-))
Az zavart, hogy túlságosan általánosítanak: ha szereted a zenéjüket -> rikító rózsaszínben jársz -> öngyilkos akarsz lenni...
Ezt is megírták előtted már páran, tehát ismét nem mondál semmi újat.
" az oldalt nem én csináltam a szöveget nem én írtam hozzá.." akkor miért többesszámban beszéltél?
én vágom az emo-t tudom mi az, észrevettem h elkorcsosult meg gáznak tartom a myspace-n a sok szerencsétlent. az oldalt nem én csináltam a szöveget nem én írtam hozzá, de semmi bajom vele, vki így látja.
Picit felhúzott az a weboldal. Tudatlan kis pöcsök írnak a fórumba, olyan dolgokat, hogy elszáll tőle az agyam...
Ja, és nincs humorérzék senkinél!!! (végig olvastam a fórumot /nem túl hosszú/ de amin ti nevettek...)