Nácik.. ezek nem nácik, hanem egy rakás kopasz bomberes fiatal, akiknek sosem megy az Iq-juk 70 felé, és állandóan csak a balhét keresik... Sör, bunyó, szex - "marhára" náci elvek...
Így persze ideológiai köntösbe bújtatottan jol elvernek pár pánkert, de arról van szó csak hogy aktuális célpnt kell nekik, akin levezethetik a feszültséget. Ha pl nem lennének punkok, akkor lehet hogy a mittudomén..- kockássapkás embereket vernék folyton... szóval itt közel nem ideológiák harcáról van szó, hanem állatias kutya-macska játékról. Egyik hergeli a másikat, másik meg jol elveri. Ennyi erővel ezeket a "nácikat" hívhatnánk "buddhistáknak" is... Azok is kopaszok pl..:P
Amugy én is kapok néha eztazt "náciktól" a kifestett Manson pofámért. :)
Pedig én aztán se punk, se komcsi nemvagyok.
Az meg megérdemli aki a szar kis Vörös Yukba jár, ami egyszer hamarosan be fog omlani, olyan szar állapotba van a hely... Mindenki maradjon a saját helyén, és ne másén. És hamár ilyen a külseje, akkor nézzen körbe mielőtt lemegy valahová, és legyen figyelmes (hamár tudatosan provokál) Kb mint a Die Hard 3-ban, mikor a csávó mászkál egy I Hate Niggers-es táblával Harlembe...
Én pl elvből nem megyek bizonyos helyekre, ahol tom mi a helyzet, soha nincs is bajom. Aki keresi a bajt az ne csodálkozzon h elverik.. Jó, szerencsétlen véletlenek vannak: Rosszkor, rossz helyen véletlen, dehát istenem, ezek balesetek. :)... nem tragédiák...
Engem meg a sminkelt darker fejemér ugatnak le.
|
|
|