fú, ma iszonyat nagy buzulós megfejtésekbe bonyolódtam basszus. de menjünk sorjában. az álom első felében kurvajó feelgood hangulat volt, találtam valami patak vagy talán tó partot (ez képlékeny volt, összevissza változott kb), aminek egy részébe bele lehetett menni kb derékig úgy, hogy volt egy kiépített kis jakuzzi benne, kb úgy mint ahogy a dunában is van a csövesjakuzzi, csak itt álmomban nem basztak benne hajléktalanok 0-24, ezért nem kellett aggódnom azon, hogy most aidses vagy csak hepás leszek ha belemegyek. kurvajó hangulat volt, gyönyörű napfelkeltét nézegettem onnan, egy darabig egy általános iskolás volt osztálytársam volt ott mellettem, aki azóta anyuka, és azt mesélte hogy van nála rengeteg kokain. mondtam neki, hogy azt nem kérek, de ha van nála egy kis fű, akkor most szívesen beadnám az edgebreaket. előkapott egy pakkot, amibe ilyen nagyon élénkszínű kamufű hangulatú valami volt, ekkor már tudtam hogy ott hesszel mögöttem az öreg villanytoth mester, és őt kérdeztem meg, hogy szerinte ez szívható-e, mert nekem kicsit gyanús, és azt mondta hogy simán. végül visszautasítottam, és inkább csak rawdogban gyönyörködtem a hesszelésben. közben már odagyűltek faterék, csirke, meg a szokásos szopásos crew, velük ment még egy darabig a tóban fürdőzés a gyönyörű sárgás narancsos lilás vanília égbolt alatt, aztán valahogy átkerültem az árkád bevásárlóközpontba, ahol ilyen iszonyatos nagy halloween vásár volt valami kurva gagyi temu szerű gagyi bootleg termékeket árursító boltban. itt vettem észre, hogy itt nem csak sima halloween vásár megy, hanem ilyen titkos buzigyűlés is, mert csomó ember ilyen nagyon buzis ruhákban járkál, és közben merevedése is van. fú na mondom mi lesz itt öcsém, gyorsan leléptem mert éreztem hogy veszélyben van a seggem, hazamentem a régi házunkba. az a furcsa amúgy, hogy mindeközben a feelgood gyönyörű hangulatú hajnali égbolt végig konzisztensen kitartott az egész álomban jelenetről jelenetre, helyszínről helyszínre. otthon találkoztam apámmal, akivel amúgy évek óta nem beszéltem, és mondta, hogy menekülnie kell, mert jönnek a behajtók, meg be kell még mennie az árkádba is valamiért. jött is két csávó, ilyen fogatlan alkeszek, akik kérdezgettek engem, hogy hol van apám, mert tartozik nekik kurvasok pénzzel, ekkor vettem észre, hogy ez a két alak amúgy ilyen wymca-s rendőrbőrcuccban van. mondtam nekik, hogy itt bújkál az apám, nem fogom bevédeni, nyugodtan verjék agyon. az álomnak ezen a pontján furcsamód visszakanyarodott minden a tópartos részhez, ahol még csak a kokainista anyukával hesszeltem a jacuzziban, és ő itt közölte velem, hogy apám amúgy buzi. ez ott engem annyira nem lepett meg, sőt, egy kicsit logikusnak is gondoltam, mert mindig gyanús volt nekem hogy miért annyira homofób az öreg. itt megint visszakerültem az árkádba a helloweeni buzivásárra, ahol láttam, hogy ott van apám is, és épp egy ilyen latin kirakott mellkasszőrű taggal recskázik ketten egy ilyen próbafülkeszerűségben elbújva. ezen annyira elkezdtem nevetni, hogy mindenki rám nézett, és rosszallóan csóválták a fejüket, hogy miért kell gúnyolnom a buzikat, hát mondom azért mert az ott az apám és ott szopik nézzétek, és tényleg már így fel-le járt édesapám feje a latin szerető ölében ilyen robotikus gyorsasággal. úgy voltam vele, hogy najó, ennyi buzulás nekem elég mára, és itt már kicsit tudtam is, hogy álmodok, már az álmon belül is, és felébresztettem magam.
Merevedéssel ébredtem
(najó viccelek) |
|
|