RONNIE FIELD - aki jelenleg is aktiv
Mr Field-del Ronnie Kray felesege Kate keszitett interjut Hard Bastard cimu konyvenek, a kerdesek onnan lettek atveve.
Jelenleg Suttonban uzemeltet egy ejszakai szorakozo helyet es tobb mas szalon is fut a mara mar uzletemberre szelidult egykori gengszter neve, vedelme alatt.szoval lassuk ronnie fieldet mi is a tortenete ennek a kemeny csokanak:
Kate Kray:
Ronnie egy olyan ember aki figyelmet erdemel, olyan gyorsan valtoztatja a hangulatat mint a kameleon a szinet. Makulatlanul elegansan oltozkodo, elesre vasalt oltonyeben, ropogos feher ingeben megjelenese figyelemre melto, de csak szorakozzal vele es ugy fog kuzdeni mint egy oroszlan.Ronnie-t 11 eve ismerem, o volt a testorom es emberem mikor felesegul mentem Ronnie Krayhez.Sok sok tortenet terjeng szajrol szajra Ronnierol, van amelyik vicces, van amelyik felelmetes masok borzalmasak.de nem mondhatom el most ezeket a torteneteket nehany indokbol kifolyolag.
Jonehanyszor volt mar bezarva es soha nem csinalt belole nagy dolgot, mindig vallalta a kovetkezmenyeket azert amit tett.
Fegyveres rablasra specializalodott es amiert most ult, az egyszeruen nem az o asztala.Soha sem volt koze drogokhoz, sohe nem is lesz, o nem egy drog baro! Amiert most lecsuktak, nagymennyisegu kokain birtoklasaert es annak arusitasaert, egyszeruen csak buzlik az atverestol,mondhatnank bepaliztak.
De beszeljen O maga:
Ronnie Field: 1946 augusztus 9n szulettem Epsomban Surrey jarasban egy 7 gyermekes csalad legfiatalabbikakent.Apam robbanto mester volt amit a hadseregben tanult ki, egy elismert es tiszteletre melto ember volt aki a D-Dayen partra szalt es vegig verekedte Europat.4 eves voltam mikor lelepett az oregem otthonrol, nagyanyam nevelt fel bennunket es orulok, hogy tuleltem, az oreg lany egy zsarnok volt felettunk.
1972ben leultettek 12 evre fegyveres rablasert amit egy penzintezeten kovettem Leedsben.Aztan masik 10 evet kaptam egy supermarket kirablasaert Wimbledonban, majd 1991ben kaptak el a Gatwick repteren fegyveres rablas elkovetesere valo felbujtas es elkovetesenek alapos gyanujaval, 10 milliorol beszelunk nagysagrendben.
1996ban Charlie Kray es jomagam lettunk lepre csalva egy alruhas be epulos rendorsegi akcio soran kokain terjesztes miatt.9 evet kaptam Charlie Kray 12t,egy masik arc 5 evet.Bunos vagyok mas fegyveres rablasokban, bevallom oszinten, de kokain terjesztes es csempeszet soha nem volt az en asztalom.Az egesz ugy ahogy van buzlik a hazugsagoktol, es en tudom az igazsagot.Es szemben a torvennyel ebben az orszagban es keresztul Europa osszes allamaban semmit se tehetsz, szoval atvertek bepaliztak bennunket.letudtam a 9 evemet egy olyan dologert amiben nem voltam bunos, nem azert mondom, mert koveteleseim vannak, nem erdekel, de atlettunk verve valakinek az utjaban alltunk en is Charlie Kray is es igy vegeztuk.
Azt mondanam ne hallj ne lass ne beszelj!
(elete legsotetebb pillanatarol:)
Eletem legdurvabb pillanata az volt amikor edesanyam meghalt es nem volt lehetosegem bocsanatot kerni mindazokert amit tettem es o aggodott ertem almatlanul ejszakakon at..Es az ujszulott lanyom halala szinten eletem egyik legsotetebb pillanata koze tartozik.
(a halal buntetesrol:)
Azt hiszem gyerek molesztalok es szexualis zaklatoknak es gyilkosoknak mind logniuk kellene.Akarmit is tesznek mondanak a doktorok, ezek beteg emberek, igen betegek a kibaszott fejukben es soha nem fognak megvaltozni, logniuk kell!
(a bepalizasrol:)
Eszre vehettem volna, le eshetett volna rogton az elejen amikor eszre vettem a csokan, hogy Dr martens bakancsot visel, de nem tettem.
igazat megvallva jo ideje tiszta voltam, nem vettem reszt semmilyen akcioban,mielott bevartak emiatt a kokain terjesztos humbug miatt, nem mondom, hogy a nyugdijazasomon gondolkodtam, de szanni akartam egy kis idot a csaladomra, es nem hianyoztak a lakasomba beronto zsernyakok hajnalok hajnalan.persze idorol idore megkerdezett meg keresett nehany arc, hogy menjek veluk dolgozni, de egeszen egy ismeretlen oke egy ismeros ismerose telefonhivasaig semmi nagy akcio nem csuszott be.S akkor jott ez az ismerosom ismerosom, altalaban nem megyek el nem baratokkal vagy jo ismerossel dolgozni ,de ez hihetetlenul hangoztt szoval igent mondtam.Szoval elfogadtam a munkat es elmentem egy talalkara az ugynevezett leendo uzlettarsakkal.Egy talalka nem gaz tudod...A talalka londonon kivul volt egy szamomra ismeretlen kocsmaban, de ahelyett, hogy elsetaltam volna, mert megtehettem volna nem, en rendeltem egy kort es vegig hallgattam az ajanlatot, ismetlem vegig hallgattam oket.Valami nem volt rendben de leszartam a dolgot nagy durrantasrol volt itt szo. 10 -15 - 20 milliot ero kokain szallitmanyrol volt itt szo es hat nem az en asztalom ez, szoval mondtam, hogy engem felejtsenek el, de maradtam es hallgattam oket tovabb es minel jobban belemerultek a sztoriba annal jobban gyanusabb volt az egesz.
nagyon konnyu melo, ecceru dolog megcsinalni, szoval egybol bepattant a fejembe okes, megcsinalom meg ezt es ha minden jol megy akar nyugdijba is vonulhatok ezutan. Rakerdeztem a cimboramtol akiknek az ismerosei voltak ezek a figurak hogy kifele mifelek, kosher csavok e...Beleneztem ezekbe a fapofaju arcokba, a hamis mosolyokba, az Armani oltonyokbe, es rolex orakba bujtatott arcok, a jaguarjaikkal a parkoloban minden stimmelt es ekkor vettem eszre a cipojukkel valami gaz van:
Ti nem zsernyakok vagytok ugye?
lelephettem volna de nem neztem es hallgattam ezeket a hidegveru arcokat, hogy bepaliznak. Szoval amit elmondhatok egy feltorekvo uj arcnak az:
" Az Embert mindig a cipojerol iteld meg"
Ha fenyesre boxolt Dr martenst visel, jobb ha elkuldott a picsaba mert ne kovess el hibat az illeto Zsaru!
folyt kov.
|
|
|