Leadók ezek itten, mindegyik 2000 ft, / db:
L-es méretüek:
email: djhoze@yahoo.com
|
Hello
pár eladó cucc
The Effort pulcsi
s-es 4000Ft
motive co.-s sxe kabát de sztem inkább jó széldzsekinek mert nem olyan vastag! s-es de rám pl kicsit nagy szóval simán jó ez m-esnek is!
ár: 7500Ft
iron man övcsat
3500Ft
érdeklődni itt: xbalazsx24@hotmail.com
|
|
|
|
Ez lemaradt..ű
Ár: 5000 Ft |
|
|
|
Fred Perry Széldzseki eladó! Méret S . Ha érdekel dobj mail-t
|
|
|
|
Ide írjatok: zine69 KUKAC freemail PONT hu a portálos emailem nem működik. Bocs. |
[előzmény (8060)]
|
|
|
az a baj ezekkel a baszott Martensekkel, hogy nincs UK9-es méret pedig nekem az lenen a tökéletes :( |
[előzmény (8061)]
|
|
|
Megszabadulnék egy 10 lyukú, meggypiros, betét nélküli Martens bakancstól.
Írországból van, itthon nem lehet kapni. Használt, de nem sérült.
Méret: UK10, EU45 |
|
|
|
eladó a képen látható Converse kézitáska. anyaga bőr. magassága füllel 30 cm. szélessége: 29 cm. vastagsága: 14 cm. ára: 2500 Huf. alkudni éri!
|
|
|
|
UNBROKEN bulira jegy elado!a jegy Londonban van! |
|
|
|
ok en rendeltem,fogalmam sincs itthon mennyi de akkor vigyetek 6 ert leszarom |
[előzmény (8051)]
|
|
|
van egy L-es Bensherman vékony inghez való pulcsim. Fekete- szürke csíkos. Überbaba minőségbe. Levélbe küldök képet.
Irányár: 2 ezer forint |
|
|
|
Elado noi famous M-es pulcsi eredeti ara 20ezer en 8ert adom
uj teljesen csak nem lett jo a meret
ide irj: foxyglance@yahoo.com
|
|
|
|
A minden alkalomra megfelelő, elegáns és gyönyörű sárga Ninpulators pólók kaphatóak a Teenage Riot Store-ban (Bp. VIII. ker. József Krt. 18 - Vasmacska Tetováló Stúdió földszintjén. H-P:11-18 SZ:11-14) potom 2000 ft-ért. Vegyétek, vigyétek! A pólók természetesen a koncerteken is kaphatók!
http://www.myspace.com/teenageriotstore
|
|
|
|
© martinka válasz erre | adatok | e-mail - tegnap 13:40:28 (8040)
Teenage Riot Store
Fred Perry,Ben Sherman,Burberry,Stone Island,Ralph Lauren,Lacoste használt de jó állapotú polók,ingek,pulcsik,kabátok érkeztek a Teenage Riot Storeba korrekt áron!
Cím:Bp.1085.József krt.18.(Vasmacska Tetováló Stúdió földszintjén)
|
|
|
Elejére << Előző < ... 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 ... > Következő >> Végére
|
|