Nekem már csak egy vizsgám van hátra eddig sikerült mind.De mivel még annak a rohadt logika ZHnak még mindig nem tudom az eredményét ,így még az sem biztos hogy vizsgázhatok.Ugyanis ebből a tárgyból nincs gyakjegyUV sem pótZH.
Én tegnap írtam logikából.Az eslő ZHm négyes lett.Ez örülök ,ha meg van kettes ,pedig tegnap még én magyaráztam a dolgokat a csoporttársaimank.A gimnázium 6 éve megviselte az én babalelkemet..;
Ma voltzam pótzhn... Asszem, a föld legegyszerűbb feladatát megint sikerült keményen elbasznom, így erősen kérdéses, hogy sikerül-e ez a szar.
Picsába már.
hehehe, két rágyból eddig megvan az aláírásom, már most megszerezhetnék 18 kreditet, ha elkezdődne a vizsgaidőszak, bár sajna legalább 3 pótzh még vár reám... :(
ehh, nyakamon a vizsgaidőszak (meg gondolom sokak nyakán, meg egyéb testrészein:P )
az elsőt már ki is hagytam, emrt nem iratkoztam fel időben, szar ez a rendszer----ez most nagyon pankos volt:D
Holnap lesz úgy először zh-m, hogy gyakorlatilag máig azt se tdutam kideríteni, hogy miből írunk egyáltalán, viszont magamtól rájöttem, hogy kell megoldani egy tökre bonyolult nagyházit, úgyhogy örülök. Fizka SUXX(persze ebből lesz zh holnap :D)!