lehet jó ötlet ez a "flash forward", de nekem egyáltalán nem tetszik.
na ami bennem felmerült:
- Jack valami olyasmit mond hogy "hozzák ide az apámat és ha én vagyok a részegebb akkor rughat ki" (vagy nem ezt mondja???) igazából most ezt csak úgy mondja vagy az apja is él??? (bár mondjuk nem hiszem hogy él, de nem tudtam elmenni ez mellett.)
- Mért nem lőtték le Tomék Sayidékat? Mondott valamit utána depont nem figyeltem. Ha valami hülye kifogás volt, akkor nem értem.
- Locke simán lelőhette volna Jacket, bár akkor az időközben párhuzamosan futó Future Flash (ami számomra csak Kate megjelenésekor derült ki hogy az ami.) értelmét veszti, de igazából tutira azt hittem lepuffantja Jacket.
Amúgy szerintem ez tipikus esete volt annak hogy halivúd megöli a filmeket. akkora drámát lehetett volna csinálni a végére hogy csak na! Locke is eltalálhatta volna a telót amikor rácéloz, de az még szebb lett volna,mondjuk ha Jack kezével együtt lövi el! vagy mondjuk Jacket magát. más kérdés hogy akkor magát is halálra itélte volna.
a víz alatti események nem leptekmeg.félszemű barátunk lesz az armageddon egyetlen túlélője!!!
ha lesz időmegnézem a LOST.hu forumot is, bár ott nagyon sok fárasztó dologszokott lenni, de ha valaki nem imerné és mégiselnéz oda 'karit' nevű forumozó hozzászólásait érdemes átnyálazni! :D |
|
|