amúgy meg a jó teherbebaszott kurva anyjukat a készítőknek, nagyon jó szezonkezdést raktak elénk :) a második rész is isten volt, jók az új karakterek!
előző résszel kapcsolatosan azért voltak elvárásaim. szezon kezdet meg minden, de az nem hozta amit kellett. egyébként nem is biztos hogy az a rész kellett volna ez elé, illetve hogy nem e lehetett volna kicsit összesűríteni a kettőt, hogy üssön az első rendesen.
amugy mi az ami nem tetszik? hogy az új karakterekkel próbálják sugallni az új infokat?
"na ez a rész már klasszisokkal jobb volt mint az előző. " = nekem ez sokkal jobban tetszett mint az előző.
és baszki ha törik ha szakad, ez így van.
persze a LOST az nem részekről szól, hanem minden egyes résszel az egész lesz egy kicsivel több. ez a rész véleményem szerint többet adott hozzá az egészhez mint az előző!
nem vágom ezeket a szem színeket. :-D csak azért kérdeztem, mert ugye Locke látta a fickót, meg beszélt hozzá, aztán arra gondoltam hogy oda menekült, aztán ő nézett ki.
forumokat meg inkább nem olvasom, mert teljesen el tudja rontani az élményt.
rémesen gyenge szezonkezdés volt. simán lehetett volna az előző szezon következő epizódja. ilyenek miatt nincs sok értelme bontani a session-t. persze valahol határt kell huzni, de azért jóval többet vártam. egy következő résznek viszont mindenképpen megállta a helyét.
a kísértetházból Locke nézett ki Hurley-re szerintetek?
Eszembejutott még valami. Hát nem úgy volt hogy a Charlie azért hal meg merthogy akkor a Claire felszáll valami helikopterre? Vagy valami ilyesmit látott a Desmond nem?