http://velvet.hu/trend/ucca070313/
Utcai körkérdésünkből egyértelműen kiderül: az utca embere pontosan tudja, mi lesz a divat: csőnadrág, óriási napszemüveg, tunika és a lakk. Azt is megtudtuk, miért ciki az emó, és hogy a nőket és férfiakat egyaránt félelemmel tölti el a küszöbön álló miniszoknya-invázió.
"Sok pötty, meg babacipő hegyek, vagyis ezek a topánkák mennek majd továbbra is" - jelentették ki a tavaszias hangulatú, hangsúlyozottan nem emós lányok, akik az élénk színek előretörését jósolják.
A táska, ami a seggen ugrál
Noémi (19) elmondta, szerinte azért marad a retró is, barátnője pedig a hatalmas szempillák kambekjét reméli. "Én nagyon nem szeretem az imós cuccokat" - mondta Noémi, a társaság legmegmondóbb tagja - "mert én nem vagyok az a vékony alkat." Ezután kisebb veszekedés tört ki az új nadrágtrend kapcsán, majd a Hajni (21) és Szandra (21) megegyezett abban, hogy a trapéz már nem divat, ellenben a láb vonalát szigorúan lekövető csőfazon igen.
A miniszoknya előretörését nem üdvözölték hangosan, mivel úgy vélik, a vastagabb lábúakra nézve nem szerencsés. Az alacsonyak viszont jól járnak, mivel ők optikailag magasabbnak tűnnek majd ezen a tavaszon.
"Keresztpántos táska, ami a seggen ugrál, fekete cuccok, slip on cipő, hajpánt, rohadtul csőgatya" - válaszolták meg kérdésünket, hogy mi az emo (imós) - "ahhoz hogy valaki imós legyen, nagyon vékonynak kell lenni. Egy ducibb embernek nem áll jól. Nagyon fontos, hogy fejükbe lóg a hajuk, amit feketére festenek. És az is fontos, hogy az imós érezze, hogy szar az élete" - mondta Noémi, aki saját bevallása nem szereti az emókat, mert ő alteros, Heaven Street Sevent hallgat.
|
|
|