Addig is szeretnék egy kis örömötöt okozni drága Totyánknak:
Abiotic 7 húros verzió! jeeeeeeeeee
Egy-két hangocska változás van csak de mindegyik csak a könnyeb lefoghatóság érdekében. Ja meg annyi, hogy azt ami a 119 bárnál (is) van, lefoghatod úgyis, hogy
--
--
--
--
10
8
6
ahogy jobban kézre esik. Ja meg kiszedtem a külön szólósávot, most úgy néz ki az egész, hogy az első sáv végig a te részedet mutatja, a második meg az enyiméjét, szóval nincs már keverés, mint eddig. Az meg tök poén, hogy azt hittem, majd az akusztikus résznél kell a legtöbbet variálni, de mint kiderült simán eljátszható pont ugyanaz, mint a hathúroson. Pfühh.
Szóval remélem jaó lett. A többieknek is elküldtem, bár semmi lényeges hangzásbeli különbség nincs az eddig megszokottakhoz képest.
Ja és a realisztikus folyékony ragacs verzió, amit oly bőszen beígértem dobórán, sajna késni fog... (Ja hogy a többiek is tudjanak róla, van a folyékony ragacsban egy rész, amiben tomcsi nem boldogul a dobjátékkal ( IGEN AZ Ő HIBÁJA CSAKIS AZ ÖVÉ ;D ) úgyhogy az még változni fog. (a "folyékony ragacs 7" tabban 53-54. ill.59-60. bár; azaz midiben 1:26-1:33 valamint 1:40 - 1:46 ) Mellesleg ez se lesz nagy változás, tehát hosszbéli különbség elvileg nem lesz, csak bütykülönk picit a formáján. Na és ezt a részt ígértem, hogy megcsinálom a számítógépen normális valódi hangzással azon a bizonyos dobórán. Fühh :) ). Szóval a szombati napom azzal telt, hogy rendszerbe szedtem a drumkit from hell hangfájljait ( nem az összeset, csak ami nekem kell, 520 db wav fájl :S ) és tulajdonképpen ezzel este is lett. A mai nap meg be kellett látnom, hogy ha ez így megy tovább, sajna nem fogok tudni normálisan készülni a suliba, pedig nagyon kéne. Szóval ma egész nap tanultam és holnap is azt fogok, meg tulajdonképpen egész jövő héten, egészen 22.-éig (EBCL vizsga). Azután már remélem tudok foglalkozni vele, mert naon szeretnék....
Na röviden ennyi :)
Pá |
|
|