Háhá, vadbaromnak van egy kedvező ajánlatom! Jöjjön el március 5-én Gödöllőre a Konflikt koncertre, és ott keressen meg engem (valahol elöl leszek), a színezetlen barna tarajamról meg lehet ismerni. Merje ott a képembe vágni, amit itt mondott... Ha nem jön el, akkor egy kis geci, és válaszra se fogom méltatni! :)
Az hót ziher... Vadbarom, egyszer küldj már lécci egy ímélt, hogy hol és mikor találkozzunk (egyedül gyere), kiváncsi vagyok, mire vagy ilyen nagyra magaddal...
Hát szerinted az jó amikor ugy kelsz fel, hogy hánysz?
Aztán egész nap bármit eszel mindig kihányod...
Na ezért rossz Alkesznek lenni...
Aki pedig 1 nap megisz 1-2 pohár sört meg mondjuk 2 deci VBK-t az még elfogadható.
Szádba hugyozhatok? Hagyd már ki az őseimet lécci, jóvan? És mi bajod van azzal, hogy anyám egyedül nevel a két testvéremmel együtt, közel minimálbérből?! Burzsuj paraszt!
Hallod SkinheadB, az ilyen kis faszoknak mint Vadbarom nem érdemes visszaszólni! Rodjanak meg ott ahol vannak!
Egyébként most már elkelne valami értelmes hozzászólás a Fiatal Anarchisták Szövetsége topocba.
vadbarom te mégis mi a nagy büdös lófaszt képzelsz magadról? állítsál már magadon te kis geci! nem te szartad a spanyolviaszt! különben is, ki vagy te egyáltalán? szerintem egy kis kitörni vágyó szarfaszú 13 éves buzi vagy, aki azt hiszi magáról, hogy most ő itt a király, mert be mer szólni nála idősebbeknek! szúrjál be képet magadról, hogy tudjam, legközelebb kinek kell beverni a képét! szánalmas fos vagy.
Húzzál már el innen a kisfaszomba! SkinheadB-t meg ne szidjad, mert ő legalább normális nem úgy mint te. Ja és ne itt firtassuk azt, hogy ő neonáci e vagy sem!
Egyébként nem az!
Ha be lennél regiszrálva és megnéznéd a politika témakörben az ANTISKINHEAD topicot akkor talán képbe lennél!
Bár kötve hiszem!
Igazság szerint törölni kéne azt a topicot.
Azt meg jól meg kellene verni aki kitalálta!