így azért ez sem igaz. inkább ez a zene nagyon gyakori a Kacsában. ez így igazabb. mert végülis Dorogon volt már Cotton Club Singers koncert is, és volt drum'n'bass (vagy hogy is kell írni:) ) buli is, és blues koncert is, vagy ska zene, diszkó van minden hétvégén.. de, mégha most a Kacsára szorítkozunk is, akkor sem teljesen így van, amit írtál, hogy csak a skatepunkkal lehet találkozni.. mert most hétvégén ott is ilyen funky féle zenét játszottak inkább, vagy tököm tudja, de nem punkot az tuti:) és ott is volt már idén elég sok más is! az, hogy viszonylag sok skatepunk zenekar is kap teret, az azért van, mert arra van igény. ezt szeretik most a fiatalok, ezért mondtam, hogy trendi lett:) viszont belegondoltam, és egyáltalán nem annyira gáz a helyzet, mint ahogy írtad.. persze, nincs annyi lehetőség, mint egy nagyvárosban. fizikai képtelenség. viszont idővel majd szinesedik az egész, van hova fejlődni persze.
és az meg, hogy "csak ezt lehet szeretni" , nem is értem miért írtad.. amikor csak diszkóba volt lehetőség elmenni, akkor oda jártál, mert csak az van? vagy csak a Kacsába lehet menni szórakozni? azért mert dorogi az ember, mehet más városba is, vagy más helyre, más bulikba.. ez így elég butaság volt sztem.. :) |