az a baj veled, hogy azt hiszed, ha mondanak neked valamit, az egybol ugy is van. kurvasok embert ismerek, akiknek igen izmos gepuk van, megis imadnak diozni, mint ahogy en is. az altalanositasrol kene leszoknod, es rendben is lennenk.
Hát sok ember van akinek pocsék gépe van és elakadt az ilyen játékoknál...pl. a Statégia kifejezetten uncsi.
Majd a EverQuest 2-vel fognak jó sok ideig játszani: http://www.nzone.com/object/nzone_everquest2_home.html
Jó grafika..király játékélmény...
Mindenesetre a Mafia tényleg jó..várom a 2. részét.
Most neten a Call of Duty meg a Jedi Knight: Jedi Outcastet jó nyomni.
Most jelent meg a True Crime PC-re...király játék szedjétek le...
Azt ,hogy sose jár le, azt nem állítanám, de az biztos, h. jó pár évet ki fog bírni. Amúgy én az előbb játszottam 1-2 órát a quake 2-vel... Az se mai darab.
ha szted lejárt game,akkor miért vannak fenn nap,mint nap a battleneten több,mint 5millióan egyszerre? péntek 22:00--> vasárnap 06:00-ig pedig 10millióan? a dio2 sose jár le!!
Far Cry-nak még csak a demóját láttam, meg az ut2k4-nek is. Nekem a Painkiller sokkal jobban bejön. A Farcry olyan lopakodós játék, amin én általában öt perc alatt elalszom. Az ut2k4-hez meg jó net kéne itthonra, úgyhogy marad az agyatlan painkiller.
Valakinek nincsen meg a teljes painkiller?
Ma játszottam a demójával, s igencsak odaszögezett a monitor elé. Végre egy olyan fps, amiben nem gondolkodni kell, hanem zombikat felszögezni a falra...
Mindez nagyszerű grafikával és fizikával. Nagyon bejön.
Battlefield Vietnam nagyon tetszik most...grafikailag is nagyon ki van dolgozva habár 10x túlteszi a Far Cry mindenesetre a Battlefield zenéje nagyon jóóóó :-)
Szia mindenki!
Van egy Garfieldos játék a startlap játékok stratégiai játékani belül,és egyszerűen nem tudok rájönni,hogy kell sorba rakni a könyveket a könyvespolcon. Ha valaki tudja légyszi írja le!