Hehe, a CS: Source-ban benne voltak a HL2 szövegfile-jai, így el is kezdtem lefordítani... Ha összeszedek majd még pár embert, akkor a hl2 megjelenítésére talán majd fullos magyarítás is készen lesz...
A HL2 preloadja megérkezett. Aki letölti, annak majd a HL2 megejelnésekor majdhogynem csak egy aktivációs kulcsot kell regisztrálni a Steamen, hogy játszhasson, illetve le kell még majd +100 körüli megát töltenie.
Az aktivációs kulcs a hl2 kuponokon van, illetve fizetni lehet érte a Steamen keresztül.
nekem is fx52 van....de szerencsére nem vagyok ilyen gamere rászorulva :P
ócsi: te csak ne dugdozzál le a torkomon semmit. sztem a doom 1-2 nél sokkal jobb fps (volt) a duke nukem. azt még ma is előveszem. meg a max payne,unreal tournament+2004 ami teccik. as többivel nem nagyon jáccottam. ja meg AvP
Most már igen, de az amúgy se az én vidkarim volt. A legújabb driverrel azért jóval gyorsabb: 25 fps\640*low, ha minden advanced effekt kikapcs, akkor meg 36...
nemnagyon lehet elmagyarázni hogy miloyen istencsászár grafja van!:) csak qrvaer?s atomerömü kell hozzá :/
amugy meg ne kóddla jáccál, nem vagyunk mi újgazdag amcsi kisfiúk:D
az IDDQD és az IDKFA a 3-nál is müködik?
basszus, havernak megvan, és nem merem kölcsönkérni... félek, hogy csalódnék... hozzáértők, szerintetek ez a rész vmiben forradalmasitja a 3D motorokat? érezhető akkora változás, mint a Wolf Spear... és a DOOM I. között?
A Doomot ne merd szidni, mert 20-an lenyomom a harsonad a torkodon :))) Egyebkent a 3al meg nem jaccottam, de az 1-2 istenkiralysag volt anno, sot, most is az.