ez az első Billy Talent szám volt amit meghallottam élőben Extreme Sports Channelen, imádom, ezzel szerettem beléjük (L), emlékszem egy napig kutakodtam utánuk hogy kik ezek.
'where's your head at?' a címe, és tényleg nagyon ijesztő videóval bír, meg a szám is kurva idegesítő. a milky way-es az melyik? amikor ilyen temetési menetben vonulnak az utcán és rockoperát játszanak? az nem túl jó. a fall out boy ff videójára sem emlékszem :(
ez valóban elég korrekt. meg az első amivel befutottak. a milky way-es az is nagyon szép. viszont a fall out boynál az előző. a fekete fehér az lényegesen jobban tetszett, bár ennek a legfőbb oka talán az, hogy mikor a basement jaxxx (?) kijött az őrült orángutános klipjével azóta nem bírom a majmokat a zenecsatornákon. a billy talent szám az a kocsis?
de beszélgessünk már inkább az emo-ról. a my chemical romance utolsó lemezén is van egy fasza szám, klip is készült belőle, ilyen t-rex nyúlás, Teenagers a címe.
oké. mondjuk a Yellowcard tényleg bosszantó (h-e-g-e-d-ű!!!!), viszont a Billy Talentnek egy jó száma egész biztos, hogy van. tudjátok, amelyik ilyen fülbemászó, pamm-para-pamm-pamm-pamm-paramm, mi is a címe? meghallgatnám a népszerű videómegosztó site-on.