'megkérdezem' - ez egyben van ; gYiK-ban az 'i' kis betű és nem hosszú!!!
az a helyzet hogy a banda már akkor megfogott amikor még a szövegekről semmit nem tudtam. nagyon bejön hogy a zúzósabb riffekre lassabb dob megy rá, és sokhelyen erre még jönnek a fantáziadús gitárszólók. a tagok zeneileg teljesen profik, és nem könnyítik meg számírásnál a saját dolgukat, valamint az egész zenekar kezd kultikussá válni a rajongók körében. van az egésznek egy olyan hangulata ami megfogott, főleg azután hogy utánanéztem a szövegeknek, és sokhelyen azt vettem észre hogyha nekem szöveget kéne írni egyes érzéseimről akkor valami hasonlót irnék ha tudnék, de mivel nem tudok nem teszem. szóval ezelőtt szerettem sokféle zenét, tetszettek a lázadás dolog, de valahogy ezt a zenét hallgatva azt kapom ami nekem mindig hiányzott más muzsikákból. na és akkor ott van Claudio, a hangja, és az énektémák amik semmihez nem hasonlíthatók. (tudom hogy az AM! se hasonlítható sokmindenhez, de valahogy nem a stílusom, és milyen jó ez így mert akkor nem lenne miről irogatnom unalmas vasárnap délutáni perceimben!) |