Full-on & Classic Goa Party Dabas
Kardostanya 2006.08.11.
Psy-side:
20:00-23:00 Jack
23:00-03:00 Psyletzky(Independent)&Yakus(Psy4ever Presents)
03:00-05:00 Scoofy Live(NANO Records)
05:00-07:00 Show-ma(NeoSpirit)
07:00-??:?? Toge(Digital Angels)
Chill-side:
Strypee
Grema
Toge(Digital Angels)
UV SHOP minden jóval
Beugrás:1000Huf
olcsó büfé és balloon(300)
Budapestről az 50es főúton végig
a Gyóni vasútállomásig
(ha busszal jössz akkor ez a neve a leszállónak)
Onnan befelé a városba a vasút utcán végig, a végén balra
és csak követni az utat ki a városból. A tanya a dabas táblától
kb 600 méter.
info: 30/8501723
70/2570969 Flyer: http://forum.goa.hu/showthread.php?t=1177
Az alcímmel abszolút egyetértek! Legsúlyosabb pörgés. Már várom a nyarat, és megyünk ezekre!
Ja csak az osztja ezeket, aki még nem volt soha ilyenen. Az meg nem tudom milyen alapon oszt. Biztos úgy gondolja, hogy mocskos drogosok mind akik ott vannak. Azért táncolnak még reggel is (istenem a reggelnél nincsen jobb egy ilyen helyen!)... Arra nem gondol, hogy itt pusztán a környezet elég ahoz, hogy csak reggel vedd észre hogy elszállt az idő....
Ezt egy ködösített mondatból meg tudod állapítani. Na szép.
Csak arra akartam célozni, hogy félreérthető. Valld be, hogy az!!!
Mellesleg nem tudom honnan veszed mind ezt.
Min1 ejtsük a témát! Órákig vitázhatnánk.
se nem dark fullon, se nem full on. és még jó hogy nem keverhető változat egy stúdióban mászterelt anyag:)
ez egy live act és attól hogy ki hol van a téren az kiderült amikor voltunk pl vidéken és mindenki ismerte a témát.
de az oldalon le van írva hogy mi a zene
Én nem értek hozzá, de mondta nekem, így utólag, hogy ez nem keverhető verzió és nem igazán jön be neki.
És kérdi, hogy dark full on-t akartok játszani? Mert, ha igen akkor még messze vagytok tőle, de sima full on-nak elmegy. :-)))))))))))
hányan vagytok???
Egész jók az mp 3-ak ráveszem a bátyám, hogy keverje a partykon(ha megengeditek) Majd felkever inected Mushroom és az Astrix közé. :DDDDD Elvileg Goa DJ. De most jut eszembe, bakelitről kever....