Hogyhogy mit mondj nekik? Mondjuk azt, hogy szia, vagy valami. Én legalábbis ennyiben kicsit konzervatív vagyok (lehet, hogy túlságosan), és azt szoktam meg, hogy ha egy pasi ismerkedni akar velem, akkor először köszön. De lehet, hogy túl magasak az elvárásaim, nekem talán csak a "teccő,gyüssz?" a megfelelő, mert talán másból nem értek.
ok megvesszük.. de akkor told izomból és vérezzen a mocskos ribanc!! orrából szájából.. a seggéből meg follyon a fos! akkor megvessszük!közbe üsd a fejét kislapáttal...
tényleg csináljátok azt hogy mi leirjuk mit akarunk látni, ti megcsináljátok és mi fizetünk érte.. mindenki jól jár.. ti mert lesz pénzetek.. mi meg hogy úgy megveritek egymást hogy belehaltok:)
ahOi! A punk csajok a legfaszábbak, a leggátlástalanabbak... az egyik legpervezebb némber-gárda, imádom őket! pánk gráciáim! minden tiszteletem a tiétek! s hogy a pánk csajok gusztustalanok? mmm ugyanmár... igen is igényesek... aki igénytelen nem kell ahhoz punknak lennie... Gumit használj haver aztán nem érhet baj:)