nóráéknál aludtam, ami mindíg egy élmény, mer hárman alszunk egy matracon, sanyi egész éjszaka pukizik, nóra nyáladzik, én beszélek, és még a macska is mászkál rajtunk...:)
ma nem megyek sehova, mer nincs pénzem, meg meloznom kell, meg minden fos....
ja, szar kedvem volt, meg kurvasokan voltak, ami idegesített, úgyhogy leléptünk kb éjfél után valamivel, és csepelen aludtam
azthittem, hogy előbb odaértek bászki
magmagggg
tegnap majdnem els\rtam magam elalvas elott, mer eszembe jutott, hogy mire hazamegyek mar nem fogsz szemben lakni
basszus ez szornyu
mi lesz a kutyakkal? anyaddal megy mind? irj majd, hogy hogy allnak a dolgok
de azer majd gondoljatok ram, mikor freefesten mindenki huareszeg lesz, en meg sznob kocsogok szobajat fogom takaritani ejjel, nappal.... nah, azer itt is sok huareszeg embert latni egyebkent
jah, egyebkent a fu telleg kurva zold, sok a barany, de azer emberek is vannak.. kedvesebbek mint otthon. a guinness viszont szar, olyan, mint a kave cukor nelkul, a cider is szornyu, en inkabb heinekent iszom.. najon neha barna sort is...
hello
mag, nora kuldtem nektek iwiw en mailt, lehet, hogz csak magnak ment el picsa szar itt a net... nemtom miert..mindegy
meg tegnap irtam smst, mikor skalandon voltatok ... (en meg itt az esoben) szoval remelem megkaptad mag, es azok a cimek telleg kellenek... ugy van