Ma történt...
Időben indultam iskolába, csak útközben majdnem szétevett a fene hogy rágyújtsak, mivel tegnapi cigim elfogyott, bementem a kisboltba venni egy barnaszofit. És itt kezdődött a kálváriám.
- csak kék van- mondja a boltos
- mondom neki nézze meg a rektárban is, nekem nem jó ám az a gyönge szar, cigi kell, nem hegyilevegő, aztán feltűrtem a pulóverem hogy értse.
- mondja hogy: nincs semmiféle multifilter csak light meg extralight, jó vagy nem jó?
- na, adja mert elkések szkúlból, legfeljebb letépem a szűrőt.
Bolt mellett elszívtam két dekket, aztán bemásztam a szkúlba, portás beengedett késésem ellenére is, mert öregapámmal szokott inni a Joliban.
Nyitok be terembe, már megy az óra, na bazmeg, ez is igazolatlan.
- Maga is idejár fiatal úr? - szellemeskedik a ribanc.
- maga itt tanít? - viszonoztam a poént
- ülj azonnal a helyedre, és ha mégegyszer szemtelenkedsz elveszem az ellenőrzőfüzetedet!
- (tudod kit tegezel te geci) - gondoltam, aztán leültem, pulóverem ledobtam a pad mellé, hadd lássa mindenki az új picsapólómat (szülinaPUNK).
- mi ez az éktelen csúnya póló, vedd vissza a pullovered, nem iskolába való! - süvít rám a tanár
- akkor állítassa le a fűtést az egész épületbe, mert nagyon meleg van - mondom neki
- elég! hozd ki az ellenőrzőfüzetedet, írok édesanyádnak.
Kivittem, mi lehet belőle, max aláhamisítom.
Mikor adom neki át a kis füzetkét, megragadja a csuklóm, s megkérdezi:
- mik ezek a sebek.
- felvágtam az ereimet - mondom büszkén, aztán kitűrtem a pentagrammos nyakláncomat, hogy értse a dolgot
- takarodj ki a teremből - rivallt rám
Kiballagtam, erre megjelenik az igazgató, elmeséltette töviről hegyire az egészet, aztán mondta hétfőre hivassam be szüleimet. Itt végleg fel lett baszva az agyam, elhatároztam, este elmegyek bebaszni meg szétpogózni mindenkit! már alig várom. |
|
|