Egy mocxskosszájú cigány vagyok, juuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!S őt szeretema piát is. Most jöhet a még nagyobb Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
csak azért írtam, mert mostanában eléggé felkapottak lettek a "kisebbségek", ami nem baj...., de azért nem kötelező mindenkit szeretni! Ezt arra értem, h.ha egy "magyart" megszólhatok, h. pl. de szarul énekel, v. stb. akkor egy nem magyart is megszólhatok, szal érted.. :) ha nem; nem baj...
azzal egyetértek, amit vkinek írtál itt, ahhoz csak ennyit: színmagyar ember nincs is már talán.
Asszem van benne 1 ilyen sor: "ahol álmomban jártam"...
Hát igen, ez a cigányoknak az álom. Nem kell dolgozni, lehet bűnözni büntetés nélkül, meg van ingyen pénz...
Magyar állampolgár, a dalban Magyarországról szól, aminek éppúgy részese, mint bárki más. Az hogy azon belül milyen etnikumhoz sorolja magát, az más kérdés.
Te talán nemzetállamokban gondolkodsz? Mert ez már egy lejárt eszme (szerencsére).
Látom, h új vagy itt... Az SS-Hungaria egy MAGYAR hadosztály volt NEM NÁCI!!! Tehát az ilyen balfszokra nincs szükségünk... azaz a 8 hozzászólásoddal tanulj inkább tovább, és ne okoskodj...
Amúgy nem vagyok skinhead...
magyat cigány?
ezek szerint téged még nem akartak megverni azért mert fehér vagy:(
és képzeld magyarországon van ilyen és "magyar cigányok" csinálnak ilyet