Némileg egy idézet egy korábbi önvalló blogomból:
Nők külsőre mennek elsősorba. Most hogy ezt dobtam, látványosan érzem, hogy már nem akkora a kínálat... Most megint az van, nekem kell teperni, nem csak várni a hívást.
Én meg bevallom, nem vagyok egy nagy ismerkedős... Sosem voltam az.... Múltkor is lementünk pl Dannel egy fullos diszkófélébe, ott voltak a jobbnál jobb NŐK - én meg támasztottam a bárpultot mint valami segg, azt ott bólogattam a ducc-duccra kb, meg bambultam ki a fejemből mint egy tahó... :xD
És ezekkel a NŐKKEL (24-26, stb) meg ISMERKEDNI kell, azok már nem jönnek oda maguktól, neked kell úgy odamenned!
De most ilyenkor mi a faszt mondjak...? "Jó a segged, kő kóla?"
Az meg igen nagy gyökérség lenne odamenni, és ott menőzni az egykori sikerekkel, hogy "na hello, tudod én KI VAGYOK? Én voltam a magyar Manson 7 éven át, és 27 tv szereplésem volt, háháá!" - úgy pofán vágna hogy beesnék az asztal alá. :xD
Nekem semmi vicces nem szokott eszembe jutni nőzés terén sose, csak ilyen ordenáré tahóságok.
Mielőtt dark lettem, pl 3 ÉVIG nem is volt nőm...Azelőtt is csak mázliból 1-2...
Én ezalatt a 7 év alatt 'hoztam be' kb az egészt.
De most meg megint kezdődik ez a bárpultot támasztós, és bamba fejjel ott bámulós korszakom, úgyhogy itt nagy gebaszok lesznek asszem...:xD
Már most pl 3 hónapja nem is voltam nővel... Ilyen 1 éve elképzelhetetlen lett volna..
Pl most lett volna egy véletlen beugró: siófoki 24 éves csaj, lehívott magához. Tök jól indult, csók is volt már - ERRE NEM ELBASZOM azt is... Mert ilyen 24 éves csajok már nem igazán veszik jónéven, ha pl reggel szó nélkül mialatt épp elment jól kiioszom a bárpultját viccből, aztán szétokádtam a retyót is még, hazajött utána meg ott parasztkodtam szokásosan...:xD Aztán látva a helyzetet, gyorsan én dobtam ki inkább valami hülye ürüggyel, nehogymár oda legyen a férfibecsület. Jó azért nem mindig csinálom ezeket... Csak én már az ISMERKEDÉSNÉL ELBUKOM.
Ha együtt lettem volna vele 4 hónapja és akkor csinálom ezt, tuti nem szól semmit - de ilyennel nyitni... az gáz.
Ezt a Danék meg az ilyen kis csajok lehet hogy jót kuncognak rajta, hogy De vicces gyerek ez a Zsolti fiú - hát egy 24 éves NŐ az már nem. Egy több éves meg aztán végképp méginkább nem...:xD
Igen nőtlen idők jönnek most, az az én sanda érzésem...
Csak nehéz az idősebb nőket mivel megfogni... Balek meg nem leszek: hogy ilyen 20000 milliokra hivatok meg nercbundás NŐKET a Löroj kávézóba.
Sokkal nagyobb a tét igazából, nagyobbat lehet bukni egy idősebb nőnél JÓVAL, mint egy fiatalnál!
Azok már nem egyszerűen csak ott hagyják az embert és "hihihihi", - azok még jobban meg is alázzák, mert dörzsöltebbek már.
Én félek ezektől már azért...
Szerintem felszedek majd valami tolószékes, amputált, vak NŐT, 24 évest, azt akkó örüljön mindenki.:xD
Azt úgyse lép majd le. (Max odébb gurul)
|