Közérdekű közlemény:
Senki se vegyen LG Gu-230-as SZART.
- 1,4 megapixelt írnak rá, de irdatlan szar - még szarabb mint a régi telómon - képeket csinál.
- Vaku sincsen természetesen.
- Olyan szinten fos képeket csinál, hogy még a Photoscape program fényerősítője, vagy színhajlítója se ér sokat mellé... (közbe rájöttem, amiket a másik topikba tettem azok apám gépéről képek, azért voltak olyan jók, nem az enyém)
- Nincs rajta rezgő üzemmód, nemtom hogy az anyámba!!!! Az milyen....
- Kész szenvedés, külön túra hozzá adatkábelt szerezni, mer neeeeem adnak ám hozzá, vegyé azt külön 4800-ért, de persze 10-ből 9 boltba nincs.
- Hangerőt nem lehet manuálba állítani, van 3 féle mód: néma, 'normál' (geichalk), 'városi' (kikúrt hangos).
- Képcsinálásnál külön át kell állítanod egyenként mielőtt fotózol hogy "memóriakártyára mentse" (mer naná nem jegyzi meg eztán) - és így baszhatod, nem tudod gépre tölteni, de még utólag se átmásolni őket a memóriakártyára, ha netán elfelejtetted egyenként fotozáskor beállítani.
- Amit kaptam hozzá headsett, második nap SLUTTY lejött mind a kettő szivacs a fülhallgatójáról, egyébként is ilyen CZZCCZCZCZZ cicergős szar hangon szól, nemtom mi a gecit, szöcskét építettek bele vagy mi...?
Kész, vége, elegem van. Volt már eddig úgy nemhazudok, de 30 db telóm eddig, mert sokszor elhagytam, stb - volt is pár amiket nem kedveltem - de eddig ezt GYŰLÖLÖM, RÜHELLEM, UTÁLOM a legjobban!!!! Pedig még 1 hete sincs hogy kaptam. (és megjegyzem nem volt olyan olcsó, 20 ezer volt minden fossal együtt Dominoban...)
ANJYA PICSÁJÁT ENNEK:
 |
|
|