AZ az idegesítő még amikor anyámék látják hogy gépezek, majd elmennek boltba vagy mittoménhova. Majd még odavannak én is elmegyek haverokhoz, barátokhoz de még 4 óra múlva is hamarabb érak haza mint ők és visszaülök a géphez, majd mikor hazaérnek azt hiszik hogy egész nap ott ültem! Egy istenért nem tom kidumálni magam... :s
Nekem faterom emlegeti folyton hogy már megin ott ülsz!? De én meg felhozom neki hogy már megint horgászni mész és akkor béke és csend van! :) Meg mióta tudja hogy a sulihoz elég erősen kell azóta visszafogja magát!
bazdki,ha valami nem teccik,el lehet húzni! enegm senki nempaterol elinnen,elég ha a kurva testvérem baszogat,hogy állandóan a "szar" zenéim hallgatom szal csicsuljál be,mert nem osztottam lapot!
Anyu nem bíri már h itt vagyok a szobámban egész nap ki se jövök mer gépezek mondtam neki amig én vettem a gépet én fizetem a netet qss el kén költöznöm nem?
ja én is sajnálom, akkor még a szüleimmel éltem és rohadtul beszabályozták a netet, nézd már meg azt a dátumot. ne basszál már le ily régi dolgokért :))