"A wc az egy ravasz dolog, remélem nem csak tv-ben láttál ilyet ha már nem tudod, hogy mit is jelent. wc-water cycling(vagy ilyesmi), ez egy angol szó valamiféle vízöblítéses vagy ilyesmit jelent."
Hát én kb. egy hónapja nem tudok rendeset szarni, leginkább csak fosok, de néha még az se sikerül rendesen... és tényleg igaz lehet, mert azóta elég sok probléma összejött nekem is, amiket még mindig nem sikerült megoldanom :(
már van egy fingás böfögés szarás topik.. ne legyen mán mégegy.. amúgy javasolni kéne hogy a nem prögö 50 hsz alatti topikokat töröljhék.. semmi értelme fenntartani
Városi legenda (pl. a BME Schönherz kollégiumában kb. minden 42. emberrel megtörtént:)) :
Gyerek rohan be a WCbe okádni. Minden fülke foglalt, feltépi az utolsó ajtót, és lehányja a bent szaró srácot.
Srác erre bekotor maga alá egy darab szarért:
- Ha harc, legyen harc!....
Nekem eccer olyan volt, hogy mindent összettem meg ittam (szeszfélét) és utánna sokat aluttam, mire felébrettem kibasztottul fájt a hasam...
elmentem klotyóra ás fostam mint állat de rámjött a hányinger, asztittem majd elmúlik erre elkeztem okádni de szerncsére ottvolt a klotyóban egy felmosóvödör ezér nem hánytam le a lában.
utána azé jobban lettem
hááát nemkivánok senkinek hasonlót.
Én má párszor rányitottam apámra a WC-n...Tem túl kellemes élmény volt föleg ,hogy annyira bűűűdöseket szarik ,hogy az egéz lakában mást sem lehet érezni...De hát ez van...Bár...jelentkezzen nekem az aki rózsaillatút tojjj!