Szerintem Dan-gyerek,te egy rakás szar gyerek vagy .Tudod miért?Előbb valami kibaszott hangszert kellene fogni a kezedbe a kis faszod helyett mert szerény véleményem szerint lófaszt sem értessz a zenéhez!Többekközött egy buta fasz vagy mert mindenkit /ezt a zenekarokra értem/ lefikázol hogy ez ilyen szar ,az olyan szar,hát a kurvaanyádat te szaralak tetü-fasszopó geci!!!!!!!!!!!!Fujjj hányok tőled!!!
jó, ez milyn nyáladzás már, hogy "boldog szülinapot" meg blabla, ismernéd Mixit, meg Zsófát, tudnád hogy ezt is csak azért teszik hogy ingyen-fost kaphassanak valami szarra.
Engem meg egyik se köszönt fel pl.
Ugyhogy kuka-kula van
BOLDOG SZÜLINAPOOOT! :) istenem, emlékszem amikor azt hiszem 3 éve ilyenkor a Keksz-féle szülinapi bulidban összefirkálva feküdtél a padlón én meg fogtam a kezed miközben ide-oda gurultál :)))) A RÉGI SZÉP IDŐK... :'((((
nekem egyszer a torock elöl szedtél le az elsö rendszámtáblát, el is vitték, na meg lerugták a bal visszapillantót.. de azt megtaláltuk 4 méterre a fűben.. nem értem mire volt jó ez. azt hiszem 8000 volt újra megkérni a rendszámot..
hát nemtudom, nekem anyám valami 30ezerről beszélt merthogy nem lehet ugyanaz a rendszámom vagy mi, de most jár utána, lehet hogy mégis megtarthatom, faszom se érti... :S
hát most épp rendszámtáblára gyűjtök amit Győrben leloptak a kocsimról/elhagytam (az utóbbi verziót elég valószínűtlennek tartom), de majd biztos nemsokára... :DDDDD beszállnál a bizniszbe? jól meggazdagodunk a sok kannáson, csak félek kiiszom a pultot! ;DDD