Most hallgattam meg a New Romance-t.Hát nem tudom, én nem hatódtam meg túlságosan tőle.Sőt a gitártémák néha kifejezetten idegesítettek.
Teszek egy próbát az újjal is.
ne basszatok már, annyira ocska banda
nem is
baszott idegesito a női nyávogás
komolyan mondjatok már egy jo bandát amitben csaj énekel?
na ugye hogy nincs
a rock a férfiak kiváltásga
Én is ma húztam le soulseeken, és bár még csak egyszer hallgattam meg, szerintem teljesen rendben van. Tökéletesen passzol a sorba, az eddigi lemezek alapján valami ilyesmire lehetett számítani.
Na, kinek mi a véleménye az új albumról? Nekem tetszik, az összes dalt lehet szeretni valamiért, tetszenek a kis ötletteli, fülbemászó dallamocskák, legyen akár gitár, basszus, szinti, tapsikolás, sőt, ha jól hallottam, még hegedű is, meg persze az orgona sem hiányozhat.
Seattle pop-punks Pretty Girls Make Graves return to album-releasing ways this April with Elan Vital.
The album is to be released through Matador, who also put out The New Romance and the reissue of the band's debut, Good Health. The label is selling it as the band's "most ambitious, multifarious and scorching" album to date.
Na, hogy betartsam a szavam:
Most megy fel a punkftp-re a Death Wish Kids.
Bocs, hogy eddig tartott, de mint mondtam, a 2. kislemezukre nekem is vadasznom kellett, mert csak a demo volt meg mp3-ban.
Mindenesetre soulseek-en talaltam egy franko kis diszkografiat, ami magaba foglalja a demo 7" 4 szamat valamint a There's nothing in school they can't teach you on the streets cimu masodik 7"-en szereplo het szamot.
A teljes pontossag kedveert az a.a. cimu szam teljes eredeti cime: I went to AA for a year and all I got was this lousy ulcer.
Area 51-tol csak egy szamom van, de azert azt is feldobtam, mert nagyon baro.