kurvára nem. csak röhögök hogy mi van itt. úgy beszélnek itt a DMS-ről, mint valami titkosillegálisgyilkos rendszerről. nem tudnak mibe belekötni, unatkoznak, és nem volt hirtelen kit baszogatni. jah, meg az is zavar, hogy amikor elkezdett érdekelni ez az egész hardcore téma, akkor mindenki mondta, hogy azért jó, mert ez nem olyan kibaszott nagy réteg mint a metálosok, vagy a discosok vagy bármi, és itt kurva jó kis összertás van, hisz erről szól a hard CORE. nézem az egész portált és mindenki baszogat mindenkit mindenhol. lehet véleményt mondani, persze hogy lehet, csak én szerintem úgy is meg lehetne oldani, hogy meglátok egy DMS matricát egy gitáron, akkor nem egyből leoltom, hanem...áááá...hagyjuk. mondjon már nekem valami bizonyítékot, hogy van bármi összetartás is itt aszíntéren! mert ha öt ember összeáll egy kocsiba és elmennek egy koncertre, az még szerintem nem egy összetartás szintér szinten. na jó én most kiszállok, mert a végén nyitnak nekem egy topikot, oltsuk le halukát címen, kell a fasznak az összetartás. |