Na az tortent, hogy tegnapelott Choking Victim-bulin voltam, vagy valamii olyasmin.
Stza ugy a Smaragd Szigetre latogatott, es a kedves ir fiukak, a Chewing on Tinfoil jatszottak a hatterzenet. Valamikor 2002ben asszem Mota (Ex Costa elso gitarosa) irt nekem valami CD-t, Choking Victim es Distillers volt rajta, de valahogy mp3-ban nem volt tul sok Choking Victimem, ugyhogy az ilyeneket, hogy Five Finger Discount, In My Grave, Choking Victim, ezeket szerintem vagy 8 eve nem hallottam, es erre uloka meloban, unottan nezegetem a ceges okostelefont, es HATBAZMEG nem pentek este van Choking Victim-haknibulika a varosban? HAT DE.
Na a lenyeg, hogy lementem, volt egy punk/hc banda (Crows) meg ket vagy 3 poppánk (kiemelnem megint a Chewing on Tinfoilt, mert kurvajo volt), aztan a Chewy-s sracokbol 3 a szinpadon maradt es egy meglepoen jozan Stza felment es elkezdte osztani az eszt.
Ehhez hadd tegyem hozza, hogy tavaly augusztusban meg Leftover Crack volt, szinten Dublinban, akkor sajnos jozankodtam, mert meg aznap ejjel mentunk barlangturara Eszak-Irorszagba es en vezettem, de URISTEN amikor 2003-ban vagy 2004-ben a godolloi Trafoban SmafuSanyin Graypeace-es polo volt es egyutt roptuk Leftöverre... es abba is hagyom es megyek lefekszem a gecibe mert hirtelen kurvaoregnek erzem magam :-) |
|
|