Bár a szövegek 99%-át nem én írtam meg,azért megpróbálok érdemben válaszolni az állíításodra,mely nem helytálló.A szövegek 1000 féleképpen értelmezhetőek,néha akár 180° fokkal elfordítottan,tehát ellentétesen is fel lehet fogni azt,amit Menzón és Murphy kollega leírtak vala.Alaptémák voltak a roppant menő drogosok,a HATALMAS -ELLENÁLLÓ punkok,a tehetséges kiválogatott kereskedelmi művészet és üzenetmentes popzenekarok,a gettóban felnőtt KŐKEMÉNY rapposok,akikkel lassan Dunát lehetne rekeszteni,illetve még születtek oian számok is,melyek a Fürgerókalábak vonalat követve(parodizálva) kurvára nem szóltak semmiről se.És mindehhez adtunk(adtak)-mondom tanulmányi okokból nem voltam túl aktív,sőt ki is váltam aztán,de ez nem számít-egy néha PINA szerű(nem tom ismered-e) pánkos zenei aláfestést,amelyet oikor felváltott a melankólikusabb akkusztikus pengetés(ld:Drakula gróf),illetve pár pörgősebb szám erejéig megszólal a dobgép is.Na nem tudom sikerült-e meggyőznöm bárkit is,hogy mi nem mutattunk semmi újat,csupán azt a zenei közeget,amiben élünk,és amit a kocsmázáskor belénktunkol a zenegép,meg a rádió,szóval ezt mixeltük össze,egy irányzatokon túllépő,mégis az irányzatok szabályainak eltorzításával kreált style-ban.És ennek részei a pánkok is,akikről saját tapasztalataim alapján nagyon kevés kivételtől eltekintve nagyjából Pozsonyi Ádám(Bucó) nézeteit osztom.Remélem kielégített a válaszom,de ha gondolod kérdezd a Murphyt e-mailben,vagy amit akarsz.Olvass a sorok közt!!!Heló |
|
|