Az a baj, hogy alig lehet belehallgatni mert ugye kezdő bandák és nincs felvételünk még. Amúgy én is osztanám ide hogy ez meg az milyen jó, de hát hiába, mert amíg nem hallgattok bele addig legyintetek rá. Illetve most magamból indultam ki....
Szerintem pölö Szegeden a Kiabátor az egy tök jó banda lesz (már most is az). Olyan mintha a Nyerset összekevernénk a RATM-nel. A vicc az hogy egyikért sem vagyok oda,de így nekem bejön. Még gimisek:)
ez aztán életképes topik.
punk feldolgozásokkal rendelkező nempunk, de legalább kezdő és nem befutott bandákat én is ismerek, néha megy a rádióban valami baromság, de topikot nyitni nem érdemes, pláne ha megvan majdnem négy éve és szart se írtatok bele. :)
valahogy sejtettem igazából én is mert nem ez a nbeten keresztüli punkulás a hobbim csak elcsodálkoztm hogy 2007ben magyarországon ez a nagy szólásszabadság és demokrácia.röhelyes egy picit.na légy jó csá
na csá rovar ahogy elnézem sikerült elérnetek h levegyék a forumról a zenekarunkat.nem rosz csak azt nem értem h miért minket korlátoznak mások rágalmai és értetlensége miatt.ezt nem támadás képpen írtam csak gondoltam elmondom valakinek azok közül akkik voltak fent a fórumunkon,és csupán a szerencsének köszönheted h pont te vagy az.na szép napot csá
van egy együttes a honlaponjukon még szinte semmi nincs, de azért jok van egy két jo számuk, mondjuk még az sincs fenn a neten... de azért nézzétek meg őket a cím: http://sohaorszag.atw.hu
elolvastam nehany szoveget, es bar rimtechnikailag elegge felejthetoek, azert vannak bennuk jo gondalotok es jo megfoglamazasok, mondhatni kiemelkednek a szurke atlagbol.
Hello !!!!
Nem kotekedesbol mondom, de mi a fasznak kell felhozni egy ilyen temat, ahelyett, hogy hagynad elsullyedni? es mi a faszert kell ismetelgetni egy kerdest, ami mar fel eve felvetodott?
Na mindegy !