Ja,hogy én az vagyok! :D Nézd meg inkább az infólapjaim :D pl. a www.rockerek.hu -n vagy a www.vampirefreaks.com -on . Mindkettőn mansonka5 néven futok. Ha már annyira érdekellek :D
Szent Pál és Jeremos! Azt a kínkeserves kirelejzumát! Mindig is tudtam hogy nagy az Isten állatkertje,de hogy ennyire.... mindegy. ez belga fórum. ne az én nickemmel foglalkozz Edit,kérlek.
Edit,ki kérte hogy belepofázz,főleg ha sötét vagy mint az éjszaka? Ezt a következtetést miből vontam le? Abból kérlek,hogy úgy ugatsz, hogy azt sem tudod miről van szó... Hova tovább,ki kiváncsi a véleményedre?
Amúgy a válasz itt van,nesze: HOL VOLT,HOL NEM VOLT, RÉKÁNAK (AKI ÉN VAGYOK) VOLT MEGISMERKEDETT EGY FASZIVAL 2000.OKT.14.ÉN AKIVEL AZTÁN 2ÉVET LEHÚZOTT,S EZ A FASZI ÍGY NEVEZETT EL, EZT A BECENEVET AKASZTOTTA RÁM. HOGY MIÉRT? AZT TESSÉK TŐLE MEGKÉRDEZNI.
Amiket szeretek: Auróra,PICSA,C.A.F.B.,Sokol 403, Soffi, De Facto, Belga, Hiperkarma,Sickratman,Titusz and the Carbonfools, Omega, Nirvana, Hole... etc... na most szólj.... BAAAAJ????
Annyira szeretem az ilyen szellemi nívókat... attól hogy Mansonka a becenevem,elhoheted drága,hogy ez nem okvetlen azt jelenti, hogy szeretem is... Hova tovább,egyenesen ki nem állhatom M.Manson-t. Még valami? Valami okosat kérdezz még légyszives. S az, hogy sokféle zenét szeretek,csak azt tükrözi, hogy nyitott gondolkodású lény vagyok, aki nem gyöpösödött be a keretek közé...
HÁHÁ TEGNAP VETTEM MEGA BELGA 3-AT, AMI EGY KB. DUPLA ALBUM LETT (BOKORPUSZTA & ZSOLTI A BÉKA), DE SZÓKINCSÜGYILEG EGY KICSIT CSALÓDNOM KELLETT A PUSZTÁBA, MÉG EGY FOKKAL POPULÁRISABB.... A BÉKÁS RÉSZ VISZONT ELMEBETEGRE SIKERÜLT... (FEHÉRLÓFIA MESE ELREPPELVE ILL. ZSOLTI BÉKA JACKIE CHAN-MEGSZÉGYENÍTŐ KARATÉJOZÁSA)