vicc: Kowa egyre szimpatikusabb nekem. most voltam efott utan a Krisna volgyben, aztan osszefutottam az arccal. rendesen szerzetesi ruhaban imadkozott a templomban.
hát ezt tudom + hegyalja is ugy néz ki hogy rendszeres lesz ,mert india szinpad náluk van + mezötúr is, + meg talán debrecen vekeri tó.... ott msot csak kis egységben voltak jelen.. de legalább ott voltak..
Ezzel nagyon egyetértek!Föleg mikor 2002-es (?) EFOTTon elment az áram az egyetlen jó koncert közben (ez volt a Mantra) akkor is Jaja Hari Das Guoragnaztatta a kis tömeget.. merthogy mit vár az ember EFOTT közönségtöl akik egy esö miatt bemenekülnek a sörsátorba bluest hallgatni:)
Mas: ha van vkinek acc-a az oldalhoz tartozo ftp-hez (hadd ne irjam le a nevet - a MAHASZ mindent lat), es hianyoznak neki Manrta albumok, ott megtalalhatja oket mp3-ban.
A hangmernok Jaja Hari das, aki civilben a basszusgitaron meg a hangszallain zajol. Amugy baromi jol kever (Manrta albumokon tul lasd meg Replika-Acoustica, MNG es Prosectura utolso albumok).
Na ezert van itt helye Mantra topicnak!