Riots,Tűréshatár,PFA,Barackca koncert.
Kb. két darab amúgy nem kötekedős "természetellenesen" nagyra nőtt nem is annyira náci inkább ez a nagymagyar jobboldalista fos nézetett valló emberke, valahogy igy nem tetszett nekik a koncert, csak nem értem miért nem takarodtak el. Tűréshatáron már hőbölögtek,Barackcán emg megjelentek a többiek is még 1-2 szintén nem kicsi kollega, baseball ütőkkel. Andrisék ha jól tudom átfutottak rendőrökért, jól is tették... Aztán talán egyet bevittek a bandából.
Lényegében annyi, hogy végre volt egy koncert, ahol nem 80% helyi közönség volt, és ezek egyből megint megcsinálták a picsájukat. Az hogy ki kit hogy ütött fojtogatott stb. nem tiszta, mert nem ott álltam és a koncertre figyeltem, eddig. Itt meg annyit tudok hogy akik ismerték őket palotaiak odaugrottak amolyan őket csak nem verik le alapon, aztán érkezett a rendőrség mi meg eljöttünk.
Rengeteg zenekar az ilyen dolgok miatt nem jött eddig se játszani ide, szerencsére vissza lett szorítva, de úgy látszik nagynak találták a szemükben nem ide való emberek koncentrációját, megjegyezném jelen esetben csak ők nem voltak oda valók. Amúgy 2 általában jegyszedő az kocsmában. És ők nem szoktak balhézni soha, az indokot nem tudom, de nem is fogom megkérdezni egyiktől sem.
Valami ilyesmi, talán Makk úr tudna még további részleteket. |
|
|