pr!
Először azt hittem, elintézlek annyival, hogy: Kurva anyád!
De időközben rájöttem, hogy te vagy Kori álnéven!!!!
Veled nem akarok kibaszni, megbántani sem akartalak, csak védted ezt a fazont. Aki szerinted szentimentális, szerintem gőgös. Nem érzed a kioktató, gőgös faszakalapságot abból, hogy "peter 17 évesen"...? Mindegy.
A lexikális dolgokat nem én kezdtem, később hogy továbbfűzzem knox szamárságait elkerülhetetlen volt, illetve konkrét példákkal TÁMASZTOTTAM ALÁ elméletem mechanikáját. Mert engem az érdekel. A mozgatórugó. Azt pedig objektív tényekkel lehet leszűrni. Olyan ez mint a szociológia. Jó, slaughter-t lehet elbasztam, mert valahol azt nyilatkozták hogy már a pistols előtt punkot nyomtak, és 75 végén alakultak meg, ezért gondoltam hogy 75-ösek, bocs. Ők mondták. Az ilyen nem hivatalos punk77.co.uk honlapok nekem nem számítanak hiteles forrásnak. A subs-ról is hallottam egy 76 végét, de ténylegesen tényleg 77-től voltak. Az adicts nem biztos hogy 75-ös, de szintén egy interjúban mondták, hogy 75-ben vagy 76-ban alakultak, ők sem emlékeztek rá pontosan. Gondoltam nem hazudnak. De látom a kedvemért te is utánanéztél ennek-annak, és ez már valami, köszönöm. Habár nem gondoltam volna, hogy ez ilyen fontos akárkinek is. Én is csak azért hozakodtam vele elő, mert knox hazugságok között élt a kedvenc zenekarának keltezését illetően :-(.
Arra én szarok, hogy ki mennyiért lép fel, nem érdekel. Tudom, hogy téged igen, mert érintett vagy egyik oldalról, de ez a te dolgod. Nekem nem azért hiteltelen mert (nem) a pénzért csinálják, hanem mert... de ezt már elmondtam korábban. Légy figyelmesebb! Habár erről tényleg érdekes adataid vannak. Valahova beírtad már, ki mennyiért lép fel. Neked ez az elkurvulás mércéje. Nincs ezzel semmi gond. De ezzel elég messzemenő következtetéseket vonsz le a punkkal kapcsolatban, miszerint független a "gonosz" üzleti húzástól. Ez csak egy megközelítés. De lehet neked van igazad. Mint mondtam a dolgok mechanikája érdekel, téged meg hogy anya, apa és a kölyök kézenfogva váltson belépőt erre a kellemes, békés esti rendezvényre. Ég és föld. |