Pumukli, Orsi!
Én alapvetően egyetértek pl. A Headbanger-ellenességgel, ennek mindenféleképpen bojkottárunak kell lennie, és a D.I.Y.-felfogással is, de elég gyerekesnek tartom ezt az "Oi! megöli a punkot"-témát. Két, azonos tőből fakadó, szinte ugyanazon célokért kűzdő eszme megosztása, még ilyen szinten is, szerintem nem pozitív dolog, pláne, hogy az egyik nagyon gyerekcipőben jár még. Ha csupán az öltözködésről szól, akkor meg aztán főleg, mert azért szerintem az alsó-tagozat után úgy-ahogy megtanulja az ember, hogy nem az számít, hogy mi van kívül, hanem hogy mi van a fejekben. Persze, nem azt mondom, hogy ezzel az erővel mindenki megjelenhet a legújabb Headbanger-katalógus tartalmával, csak komolytalannak tartom ezt az öltözködésre tett irreális hangsúlyt. Az öltözködés szerintem egyszerűen nem releváns.
A többieknek: Nagyon könnyű valakit látatlanba savazni! Én általában nem keveset beszélek valakivel, mielőtt bárminemű véleményt alakítok róla. Orsival érdemes, higgyétek el. Nem egy primitív srác.
Valószínűleg nem leszek GFT-rajongó. Nekem az érdemi magyar punk a Hátsó Szándék-Semmi Komoly-Nesze-(Jack-Human Error-bár ezek crustok) ötösben szinte teljesen kimerül, de szerintem azért érdemes egyszer elmenni egy olyan együttes koncertjére, ami végre kicsit kitűnik az átlagos fellépők közül.(Látatlanba mondom, még nem voltam, de a legközelebbire elmegyek :)).
Kicsi: Mikor léptek fel? Kurvára kíváncsi vagyok!! |
|
|