:)
Matypotternek üzenem, hogy azt a "kisszínpados dolgot" én is úgy értelmeztem, ahogy ő értette. Viszont a kisszínpados fellépésekért fizetni kell. Ilyet meg csak nem teszünk meg a saját városunkban, hogy fizessünk 10 rúgót egy fellépésért:) A "jó közönséget" illetően viszont nekem teljesen más a véleményem. Nekem sokkal többet jelentett azt látni az emberek arcán, hogy velem együtt éneklik az általam írt számok szövegét, mintha azt láttam volna, hogy egymást rúgdossák hülyére a színpad előtt. Ez egy hihetetlen jó érzés... Lehet, hogy pl. Matyipotter tényleg csak annyit értett a szövegekből amennyit leírt ("Piáljunk, csajozzunk, mellette meg utálom a városunkat") viszont ezeken a számokon szerintem érdemes elgondolkodni. Még az "Alkohol" c. egyszerű kis nóta sem arról szól, hogy basszunk be, mert az úgy menő. Aki akarja az csinálja, aki nem az nem ("Mert ez a szar már most is itt dolgozik bennem"). De most erről nem is akarok vitát nyitni, hisz mindenki úgy értelmezi a számokat, ahogy akarja... |