Aki esetleg nem tud részt venni a pénteki Gorilla Vega Büfé megsegítésére szervezett koncerten, viszont jön az egy nappal korábbi AFTER THE LAST SKY (uk), HÜMAN ERRÖR, RANDOM CHORDS, RED AND THE DUMBASSES bulira és szeretné támogatni az ügyet, az azon a koncerten is megteheti, az adományokat pénteken továbbítjuk Jakiéknak
kedves pánkrokkerek, rákenrollerek, krászt/grájnd és metálfanok meg mindenféle elbaszott földalatti zenéért rajongók! már nem egészen egy hét és április 12.-én budapesten a ROHAM BÁRban itt lesz az AFTER THE LAST SKY blackened crust legenda egyenesen STOKE ON TRENTből! a banda mostani európa turnéjának legfőbb oka a néhány napja megjelent új lemezük, amely "there is no light at the end of this tunnel" címmel jött ki a német power it up recordsnál! a bulin ott lesz még dögösmocskoshúzós rákenrollpánkot nyomató RANDOM CHORDS, a RED AND THE DUMBASSES és a kibaszott déütem/blasztbít fetisiszta HUMAN ERROR is! a beugró egy ezres a kezdés és a befejezés meg pontosan, ahogy a plakáton! én szóltam!
http://www.facebook.com/events/336733693014342/
A detroiti KOFFIN KATS már ötödszörre jön vissza Magyarországra, azzal a fajta punk-rockkal, ami összehoz mindenkit a psychobilly rajongóktól a hardcore arcokig. Az új stúdióalbumuk alig pár héttel ezelőtt jelent meg, és saját bevallásuk szerint ez a március másodiki budapesti este a turné egyik leginkább várt állomása! Előttük a hazai punkabilly utazó nagykövetei, a THE SILVER SHINE, a mocsokrokk trió THEKILLINGSCREENS, és a dirtbeat ötös RANDOM CHORDS dolgozzák meg a Dürer kistermének színpadát. Kezdés 20h, beugró 2000Ft!
EST SORRENDJE:
20:45-21:05 pfa
21:15-21:35 new dead project
21:45-22:05 dance or die
22:15-22:45 boredom
23:00-23:30 icaros
23:40-00:10 random chords
After ami mindig hard.
A koncerten már beszerezhető a PFA-NDP közös lemeze, 600.-Ft.-ért!