szerintem irtozatosan szar, szarul szol az eltorzitott enek ilyen szar nine inch nails axl roses hangulata van nehol regi use your illusion albumrol lopott zongora futamokkal...fos az egesz
Soundcheck, backstage, and concert photos from last nights Adler's Appetite performance celebrating the 20th Anniversary of the release of Guns N' Roses' Appetite For Destruction have been posted! Former GNR members Duff McKagan, Izzy Stradlin' and Slash were present to show Steven their support, culminating in a historic performance with Izzy, Duff and Steven sharing the same stage for the first time in 17 years!
Igen jól sikerült a Nova Rock, nekem tetszett. Igaz, kicsit fáradt volt az elején a produkció, és a zenészek szerintem nem olyan profik, de nem is lehet azt várni, hogy még egy klasszikus Guns banda össze tudjon jönni.
Viszont most pénteken a Slash Clubban biztosan érdemes megtekinteni a Dust N' Bonest, ha a Guns hangulatra vágyik valaki:)
hát bazmeg: a végén a NAGY rajongók is otthagyták a terepet, mert nem bírták kivárni h a Paraise City jöjjön... meg a sok nyújtó szart, amiket még Ekszel belekevert műsorszínesítés gyanánt... Metallica soxor jobb volt!!!
Kicsit jobb volt tegnap , mint az Arénában!!!
3 órát játszottak , pesten meg csak 2-őt ja és ott volt Izzy is!!!
A végén Axl bedobta a mikrofonját a tömegbe...