lömbihead interjú, amit sebővel készítettem még kurva régen:
Q: Légyszíves mutasd be a zenekart,mikor alapu....csak vicceltem. Mikor fogyasztottál kábítószert utoljára?
A:a tündérgyáras dirty tacticts koncerten
Q: 10-es skálán mennyire bírod Sting-et?
A: hát az első két police lemez szerintem király, a későbbi dolgait nem annyira ismerem, de azt modnják szar, úgyhogy legyen 7
Q: A "Vissza a jövőbe" trilógiából melyik a kedvenc részed?
A: a második
Q: hogy hogy?
A: benne vannak az első részből a legkirályabb részek, és nagyon tetszett az abban ábrázolt jövőkép, kár hogy nem valósult meg, ja ott vannak még minden idők legkirályabb western jelenete is ( a maréknyi dolláros filmből), plusz amikor leugrik a tetőről az is örök kedvenc
Q: Úgy hallottam,hogy a zenekart nem nagyon kedvelik a hardcore-osok. Hogy érintettt titeket,hogy ez odáig fajult,hogy egyenesen ki vagytok tiltva Miskolcról?
A: hát ez egy nehéz kérdés, nem tudom, hogy a kiadó engedélye nélkül mennyire mehetünk bele ennek a taglalásába, igazából előben még senki se jött oda hozzánk, hogy ez kurva szar volt, aportálso vitákat meg szerintem nem igazán kell komolyan venni. csak amikor tomiék sulijában játszottunk akkor kapcsolták le az áramot miközben játszottunk. miskolcról meg annyit, hogy most tudtuk meg, hogy felvették
tomit oda, úgyhogy ez az ő keresztje, remélem azért nem esik komolyabb baja
Q: én sem a irigylem a srácot! a testi épségét kell kockára tennie az álmai megvalósulásáért cserébe
A: igen, hát én nem jártam még miskolcon, csak a salgótarjániak mondták, hogy olyan mint tarján csak nagyobb
Q: van egy olyan körforgalom,hogy átmegy a közepén a villamos. csak lestem,hogy mi ez.
star trek vagy star wars? miért? és ki a kedvenc karaktered?
A: hát star wars egyértelműen, a star trek számomra komolyan vehetetlen. kedvenc karakter meg, hát ez egy nehéz kérdés, de mondjuk az új reménybőla zenészek, ők csak teszik a dolgukat, nem avatkoznak a politikába.
Q: ez egy fajta lömbihead allegória?
A: igen egyértelműen, azt hiszem, a lömbihead a star warsban a kocsmai zenekar lenne
Q: Melyik könyvet olvastad utoljára?
A: józsef jolán - józsefa ttial életrajzát
Q: végül valami magvas gondolat a lömbi-alattvalóknak?
A: több 60-as évekbeli zenét hallgassatok
|
|
|