és a pánkrobbanás elmostott mindent igaz? ma már nincsennek "sznob geci zenekarok" ?
a DT-t is egy réteg hallgatja úgy, mint bármely más punk zenekart. a gégemetszés meg hasonló dolgok, csak a Te korlátoltságodat tükrözi...
igen, pont erre akartam rávilágítani, hogy te egy egyszerű ember vagy. Szerintem sem mind fogyatékos, aki DT hallgat, de azért jobb szeretek más társoságban lenni. Úgyhogy magára is hagyom a sok igényest :-)
ne haraguggyá, de vannak direkt "profi zenékre" szakosodott sárkányölős metáloldalak. Ilyen mentalitással, mi a faszt keresel egy úgymond "punk" oldalon? (persze ez körülbelül annyira punk oldal mint amennyire világzenei, de ez más kérdés)
a dream theater télleg fasza zene. az, meg, hoyg valaki azt mondja, hoyg kurva sok hang van benne és, hogy giccses szar, az:
1.: vagy kurvára irigy, mert ő béna ilyet játszani
2.: nem értékeli a profi zenét.
najó, aki szerint a regi egy életképes műfaj, attól nem is vártam mást :-)
1976ban többek közt (de főleg) azért volt a pankrobbanás, hogy az ehhez hasonló improvizálgatós, villantós, hosszúhajú, pózerkedő, sznob geci zenekarok hegemóniája megszűnjön. a gitárosnak le kéne vágni az ujjait, az énekesnek gégemetszést, etc.
a dream theater igen is fasza. és azok a hangok kurvára nem csak úgy egymás mellé vannak dobálva, csupán azok gondolják ezt, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen is ez a zenekar.
nekem elég nagy a tűréshatárom, de ezt neeee..... ez a legrosszabb dolog ami létezik a zenében...nem attól lesz jó valami, mert kurva sok hang van benne. sznob, giccses szaaaar. ha Dan törli ezt a topikot, szerez nekem egy jó napot :-)