háájja bazmeeg. figyelj csak, szerintem nem baj, ha ilyen zenekarokat sztárolnak, vagy ilyesmi, sokkal jobb lenne, ha ez ömlene a rádióból, mint a sok szemét. Ott van ez a Keane meg Coldplay is, szerintem kurvajo, hogy nyomatják őket, így legalább óránként lehet azér hallani egy jo számot a köcsög rádijóban, amit pl én napi 8 órában hallgatok, mert az szol a melóhelyemen. :) szoval legyenek csak sztárok bazmeeg. :)
a másik meg az, hogy tegnap kurvajo volt azér ez a konczert, nem tom én első sorban voltam, a faszim aszonta hogy szar volt a hangosítás, és a keveropult elott semmit se lehetett hallani igazábol, há én nem tom, én elől jol hallottam, engem az egész koncertben az idegesített a legjobban, hogy voltak ott ilyen kornos picsák, akik már déltől ott álltak, hogy elso sorban legyenek azon a szaron, és alig lehetett őket elmozdítani onnan. meg ment a fikázás egész konci alatt, hogy jjaaaj ilyet mindenki tud, bezzeg a KORN meg hogy milyen fasza hogy csontból van megcsinálva az a fasz plakát.... nem tudom, ezek az emberek mi a faszt gondolnak az életükről... :)))
na mindegy, tegnap megvolt életem legjobb koncertélménye, még ha szarul is szolt picit tényleg -bár mondom, én hallottam-, de legalább abban biztos vagyok, hogy megyek bécsbe is az ősz folyamán, hogy arénában nézzem meg őket, azér az egy picit biztos más lesz. :) |