Classics of Love, featuring Jesse Michaels from Operation Ivy and Common Rider, will be releasing a 7 inch record on Art of the Underground featuring 2 new exclusive songs as a part of the Art of the Underground Single Series, which is currently in the 5th year of singles! Classics of Love recently released a 12 inch EP on Asian Man.
Just wanted to give all of you the heads up that the reissue of the classic Operation Ivy record will be coming out on November 6.
http://www.hell-cat.com/
Ez az utolsó két mondat azért jól hangzott... egyébként azt gondoltam, hogy van egy rakás kislemezük meg ilyesmi, inkább az érdekel, hogy van-e olyan számuk, számaik, amik nagyon jók, és nincsenek rajta az Energy-n.
Hát jó,elnézést,legalább nem osztok le senkit feleslegesen,egy beírással több a különböző topicokba,vagy nem,mindenkinek mindegy...Legalább nem hülyeségért jártatom a számat :P Amugy egy forumnak pont ez lenne a lényege.És szerintem ha minnél többen elolvassák senkinek se baj.AKit zavar azt zavarja :P:P
Kurva sok mindenfele lemezuk van, de sztem az Energy-n majdnem minden rajta van. A multkor megvettem az egyik regi 7"-uket, arra nagyon buszke vagyok. Kar, hogy meg nem hallottam...
Ezt nem kellett volna minden topikba beírnod, mert az nagyon csúnya dolog! Erre ott van a zenészkereső topik!
Amógy ha már följött az Operation Ivy téma, egy kérdés: az Energy c. albumukon minden számuk rajta van, vagy vannak kiadatlanok esetleg más lemezeken is? Mert nekem ez az egy van meg.
sziasztok! kaposvári pankzenekarba keresünk dobost de nagyonnagyon SÜRGŐSEN! Megoszlik a stílusunk,de a ska-punk irány mindegyikunknek bejön,így például én imádom az Op.Ivyt :) ha vki akkor vegyen fel msnre vagy kuldjon üzit: babszemrambo@hotmail.com