na. a lassú nóták azok tetszenek, meg a két szám amit ismertem. amúgy nem vagyok elájulva. eddig nálam ennél az összes lemez jobb. :-S de majd még teszek egy két próbát.
4. nótánál vagyok. ebből eddig egyet nem ismertem, de az nem is tetszik. kicsit talán még a Coheedhoz képest is eklektikus, de talán a hangzás is ilyen. szóval nem annyira precizen kivehetők egyes témák, hanem inkább összemosottak.
annyira nem követem a dolgot most, két nótát hallottam, azok rendben vannak eléggé. (mondjuk a 'The Broken' klippje kicsit beteg lett...) nekem mondjuk tetszett a NWFT. mondjuk a III-as lemez első fele meg igen gyenge volt, aztán az után a No World nekem felüdülés volt.
Te, amikor kimentünk és nem volt, az aztán be lett pótolva. meg utána is volt egyszer. ez a kettőnégy adás fennt is van a bandland.hu-n. egész jó az interjú, mivel ugye a subis bálintnak is egyik kedvenc bandája, így nem ökörködik el az egészet.
Te, mikor volt Becsben Kuhid legutobb? En nem is emlekszem ilyen Kettonegyre. Ha jol remlik, legutobb Wiesenben voltak a kozelunkben par eve, de kurvakeveset jatszottak.
hát én amikor az előzőre nem mentem és néztem a 2-4et a koncertről, nagyon elkezdtem sajnálni hogy nem voltam ott, szóval meg kell ezt majd célozni mindenképpen.
"Our new album will be titled, “Year of the Black Rainbow,” and is set for release in April 2010 and will be followed by a headline tour of the US, and then on to Europe and the UK for festivals and such." http://www.cobaltandcalcium.com/