"Rage Against The Machine majdnem eljön Magyarországra, ugyanis a határtól csak pár száz méterre megrendezésre kerülő Novarock fesztivál egyik főzenekara lesz"
Ez most a teljesen eredeti felállás?
a r.a.t.m. király. emlékszem először láttam a killing vidoklipjét fújoltam, hogy rap meg minden. aztán nem egyszer átrendeztem a szobámat az első albumra. király banda (volt?)
ÉS minednkinek végre amit olyan régóta vártunk megint összeálltak igaz csak egy koncert erejéig állnak össze de repkednek a pletykák egy turnéról is és hogy lehet akár egy uj album is lesz?:-)most áprilisban lépnek fel los angelesben és majd szerintem lassan ki fog derülni hogy lesz e turné vagy nem de legalabb megin össze álltak egy koncert erejéig megint kibékültek Tom Morelloék DE La ROchaval há l istennek és elfeljteik az eddigi énekesüket akivel audioslvben nyomják és inkabb Zackkel nyomjak tovabb
én úgy vagyok az Audioslave-val, hogy ez a zene még nem forrott ki igazán, viszont vannak biztató jelek, gondolok itt a Like a stone és I'm on the Highway (remélem jól írtam) nótákra. Összegezve szerintem, fognak még hatalmas dalokat írni
Én soha nem is szoltam. Te szólsz be mindig. HA nem vagyunk egy szinten akkor mért irsz nekem? igen remélem én is, kár, h ilyen kis tudatlan vagyok. Végülis téged is így szartak a világra. Remélem minnél többet tanulok töled!
Te vagy, aki nem szólhat hozzám. Nem vagyunk egy szinten sajnos. De azért szerintem majd idővel jobb lesz. Majd, ha kicsit érettebb leszel, felszedsz egy kis intelligenciát, vagy valami.
Én nagyon komáltam a Rage Against The Machine-t régebben. Pár hete előtvettem az Evil Empire cd-t, hogy gyúrás közben hallgassam és nagyon bejött újra. Most is be fogom nyomni. Nekem az első két lemez tetszik inkább. A Battle Of Los Angeles annyira nem. A Renegades nincs is meg, persze azért hallottam és az sem rossz. Én is még a Killing in the Name-mel szerettem meg őket egyébként hetedikes korom előtt. Az MTV-n nyomták valami esti műsorban. Apám azt mondta, hogy szar.
a RATM stilust teremtett az első lemezével!Majd tiz évvel később rengeteg hárdkóros reppelős banda született-gondolom az ő hatásukra is-bár már kezdenek azok a klónok eltünni...vagy mi...
bocs hogy multkor nem hivtalak mecsre, csak kb egy két hete vettem észre hogy benne van a telfonszámod a telefonomban. nem emlékeztem ilyen aproságokra hogy számot cseréltünk meg hogy ilyesmiről beszéltük, csak amikor megláttam akkor ugrott be hogy hoppá.. de már vége a szezonnak, szoval tavaszal. :)