A Walk, Idiot Walk-ot már láttam , meg a Main Offender-t is , viszont az a.k.a. I.D.I.O.T.-ot még nem.Nem is tudtam , hogy forgattak hozzá klippet.Óriási az a szám.
Mellesleg most hallgattam a suliból haza fele a Veni Vidi Vicious-t ,hát bazzmeg szétbaszott az energiától ,nem bírtam tőle egyhelyben állni a megállóban
Noel Gallagher véleménye nem csupán azért számít, mert a ma működő zenekarok közül az egyik (ha nem a legnagyobbnak) az agya, hanem azért is, mert szerintem kurvára jól is (át)látja a dolgokat, attól függetlenü, hogy egy iszonyatosan nagy tirpák és néha mikor belelovallja magát mindenkit elküld a "kurvaannyába".
Amúgy ne törődj vele, hogy "lebuzioéziszeseznek", csak a tudatlanság beszél belőlük. Nincs ízlésük azoknak az emberekenek
most süllyedhetnék arra a szintre hogy azt mondjam, hogy az ember nem figyeli hogy mit ír, mert ez egy fórum, ha nem tetszik, irogass a helyesírásportálra vagy mittudomén hova.
Mivan, Walrus megkért hogy terelj, vagy hogy védd meg?:)
Na mivan csabeeka, neked nem a vélemény számít, hanem az, hogy ki mondja?Vagy mivan?:)
Na amúgy hű, ez kezd izgalmas lenni, itt vannak olyan emberek, akiknek számít Noel Gallagher, engem mindig mindenhol lehülyebuzioasiseseztek. Feleim, itt vagyok:)
pózolás a kibaszott rákenrooll kibaszott fontos része. nem tudom mit zavar. talán a buzi punkok nem pozbol öltöznek bohocnak? ugyanugy hozzátartozik(kéne tartoznia)j a showhoz mint a zene.nincs is annál kiábránditobb mikor egy jo kis banda, a jo számaikat halás unalmasan adja elő koncerten.
lehet hogy kényesebb izlésem van mint Noel Gallaghernek...:)
Jó, akkor a szart visszavonom, bár ez egy úgyis szubjektív, de számomra végtelenül unalmas volt élőben, a lemezeket is meghallgattam, egy szám nem volt amire odafigyeltem volna.
A másik, meg ez a pózolás amit ők produkálnak...de remélem hogy ezt már nem kell magyarázni. Valamivel érdekessé kell tenni a produkciót, ha már úgy maga a zene nem tartalmaz semmi érdekeset. de ez csak az én véleményem.
Szerény véleményem szerint a Hives egy kibaszott nagy zenekar. Dehát egy olyan bandára, amit még az igen kényes ízlésű Noel Gallagher is méltatott nem mondanám azt, hogy unalmas és szar.