juli, te tuti, hogy még nem is ittál házipálinkát, Levente, holnap ugye megyünk inni??? :)) ja és ne akard a julit állandóan összehozogatni mindenféle fiukkal, mert megharagszom, na csok neked hili
Szerintem is :))) ki tudja :))))))
Nah pl a Házi Pálinka nekem tökre bejön... jóóó ezt nem az alkeszság miatt mondtam, de az tökre illene rád éevenet! :))))
Jó már hosszú a haja és villámot nem vágtunk a homlokába,
pedig ajánlottuk neki.....
Vakond te meg hülyézel nem látad amgad még a kezdetek kezdetén
teljesen ugy néztél ki mint H.P.
Meg a H.p. nem biztos hogy azt jelenti amire te gondolsz levezetem minek
lehet a röviditése
pl: Hewlet packard, házipálinka, Hülye paraszt, Harry p....stb
Tudom, hogy kedves vagyok :))) Tudom... de ez hosszú sztori egy csomó minden derült ki azóta... Ádámról nahmindegy. Imádlak :)
Feka: hallod ez durva mert az a Böröcz Nóri akit én ismerek az most volt 12-es, de neki is vörös haja van :))
Juli: Tényleg kedves vagy, hogy kiálsz melletem!!!!!!! Végre valaki! Csak az baj benned, hogy túlságosan a szivedre veszed a dolgokat nem kell foglalalkozni ilyen hülyékkell! De ezt asszem írtam már párszol!!!!!
Raf987: Igen még együtt vagyok vele pont ma vagyunk 10hónaposak!
először is: igen még mindig nem sikerült elfelejeteni.... :(( és még sokáig nem fogom... a Csipke beleírta a magyar leckéjébe, hogy szeretjük ádámot :))
másodszor is: ő LEVENTE (szívesen kibetűzöm ha valaki még nem fogta fel) és N E M Harry Potter!!! Szóljon aki még nem fogta fel!!!! :)
látod milyen kisaranyos vagyok, hogy megvédelek! :)
imádlak
én soha töbebt nem megyek Konfliktra... :((( az kéne még nekem nem vagyok így is elég depis :(((
A Kodályba... ő tavaly ballagott el és járt egy Turi Kristóf nevű sráccal...egy osztályba járt a Tonyóval (Csók és Könny)....
Ná és?! Kimegy el konfliktra amikor a törpék zenélnek fehérváron!:-))
Akkor Április 18.-án voltunk Érden?? Jól van kijavitom! köszi hogy szoltál!
ÉS NEM VAGYOK POTTER!
Csá Potter!
Elbasztad!!!
A honlapon Rosz infok vannak fönn!!
Nem Feb 28 elött volt Érden a Honeyball-al a "koncertetek"
ujjabban Április 18 feb. 28 elött van???
Ja meg egy jó hir Nov. 5.én Érden KONFLIKT!!!!!!!!!!!!!
:)))
LEVENTE!!!! NE LEGYÉL ROSSZ FIÚ!!!!!!! :))) EJEJ, DE ROSSZ VAGY!!!!!!!!! :DDDD
Feka: semmi csak egy suliba jártam vele 4 évig... plusz kavart a volt pasimmal... de ne említsd neki plz! :)
mert most őszintén szerinted te teljesen normélis vagy????? :))) én szeretetből mondom... a csipkére pl naponta 1554896312szer mondom... mégis imádom :)) (még akkor is mikor összeveszünk, vagy verekedünk :D)
Feka: hát hogyan néz ki??? (milyen színű a haja, milyen magas /kb/ és hát nah érted? :D)
Vakond: Én egy fél napig azt hittem utálsz és tudod milyen szar volt??? :DDD
imádlak te bolond gyerek :D 3
Milyen Zsófi, és honann ismer, és ha ismer miért nem irogat ide??:-)
Feka: Hát ez szopatás, biztos azért csináta mert roszak voltatok:-)!
Juli: én is örülök hogy nem utálsz! Hogyan tudnék élni úgy!:-))
Levi: Mert megszopatott a tanár. Most értem haza. Az egész suli üres volt, csak a mi osztályunk volt bennt. A többi ember azért, ment haza, mert értekezlet volt a tanároknak!:))
Juli: Én innen ismerem a telepről. Miért Te is ismered? Hogy-hogy, hogy nézki?:)))
Vakond: örülök drága, hogy nem utálsz :))) jól is teszed, mert még szomorúbb lennék :))
Feka: honnan ismered a böröcz nórit??? és főleg hogy néz ki??? :)
Suliból írok!
Az egész iskolának vége lett a sulinak fél 1kor. Mi meg bennt szopunk 5ig. Tök üres az iskola. Mi meg bennt vagyunk! Vicces nem?:))
Ideg szét basz!:)))))))))))))